fbpx

Căutare

Share this article

Dacă ar fi un stil de viaţă, Lexus RX ar fi chiar stilul meu de viaţă. Experienţele pe care le trăiesc, oamenii pe care îi întâlnesc, viteza cu care muncesc, toate acestea mă definesc ca un alergător prin viaţă. Un alergător de performanţă, aş vrea să cred. Şi nuuu, nu la categoria viteză, dar sigur la categoria „maratonist de cursă lungă.”

 

La fel ca şi Lexus RX, un SUV luxos care este capabil să te poarte cu rapiditate pe orice tip de teren. Asemănările nu se opresc aici. Lexus RX nu se lasă intimidat indiferent de unde vrei să porneşti în aventură, ca şi mine, care răspund cu un puternic DA provocărilor şi invitaţiilor la nou pe care viaţa mi le oferă. Cred că amândoi suntem făcuţi să mergem mai departe cu stil şi încredere.

SUV uşor şi aerodinamic, Lexus RX este „croit” din linii ferme şi componente sudate cu laser ceea ce înseamnă că saşiul său este stabil şi uşor de virat. Suspensiile performante fac orice călătorie cu Lexus RX o plăcere. Şi eu îmi doresc să ofer celor care îmi urmăresc proiectele editoriale acelaşi sentiment de rapiditate, cursivitate şi plăcere a vieţii.

Asta doresc să fac şi cu acest proiect, life.ro. Să ofer o experienţă autentică, să vorbesc despre plăcerea vieţii bine trăite, în armonie cu ceilalţi şi cu aplecare faţă de lucrurile care contează, fie că vorbim despre frumos sau despre bine.  

Şi Lexus RX este gândit pornind de la ideea de a merge mai departe, dar nu indiferent de cost. Încă de acum 20 de ani, Lexus a recunoscut beneficiile pe care modele hibrid le vor aduce industriei, dar şi vieţii pe planeta Pământ. Asta a făcut ca în 2004 să lanseze Lexus RX 400h, primul SUV de lux hibrid din lume. Pentru că luxul nu presupune compromisuri.

Cred că am învăţat ceva din anii care au trecut şi din presa care s-a tot schimbat: că există principii care nu pot fi încălcate, că adevărul trebuie folosit ca monedă de schimb pentru încredere.

Revenind la experienţe, Lexus RX se bazează pe experienţa adunată în mulţi ani de inginerie auto de înaltă ţinută, pe creativitate pusă în slujba confortului, pe spiritul îndrăzneţ. Ca un alergător. De cursă lungă.

 
 
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO