People Stories
O nouă Hadid în lumina reflectoarelor
Fiica lui Leo, fratele Yolandei Hadid, Joann van den Herik (care trăieşte momentan în Olanda) îşi începe cariera de model plus-size la vârsta de doar 18 ani.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Fiica lui Leo, fratele Yolandei Hadid, Joann van den Herik (care trăieşte momentan în Olanda) îşi începe cariera de model plus-size la vârsta de doar 18 ani.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Share this article

Mai întâi a fost Yolanda Hadid, pe vremuri model, în prezent personalitate tv. Apoi au fost cele două fiice ale sale, Gigi şi Bella Hadid, care i-au călcat pe urme fiind astăzi unele dintre cele mai curtate fotomodele din lume. Acum, este Joann van den Herik, verişoara celor două, care urmează să-şi facă debutul pe scena modei în urma semnării unui contract cu International Model Management and Maxime Models din Londra.

Fiica lui Leo, fratele Yolandei Hadid, Joann van den Herik (care trăieşte momentan în Olanda) îşi începe cariera de model plus-size la vârsta de doar 18 ani. Herik a luat decizia de a se lansa în lumea modei în urmă cu un an, când prietenul ei fotograf i-a propus să facă câteva şedinţe foto. ”Nu vreau să ascund partea mai puţin frumoasă a corpului meu, vreau s-o expun din ce în ce mai des pentru că am acceptat-o”, mărturiseşte aceasta, citată de Daily Mail, care a atras pe contul de Instagram (unde postează mesaje despre lupta ei cu deprecierea de sine) aproximativ 33.000 de followers.

Într-un filmuleţ postat pe YouTube, ea recunoaşte că i-a luat totuşi mult timp până să accepte ideea că ar putea fi model: ”Multă vreme nu m-am simţit bine cu mine însămi. Dar nu aşa trebuie să fim”, crede Joann care spune că ”trebuie să porţi ceea ce îţi place, trebuie să mănânci ceea ce vrei. Dacă te iubeşti cu adevărat, nu contează ce gândesc ceilalţi despre tine”.

 

Până una alta, ea este cel mai nou membru al familie Hadid care vrea să îmbrăţişeze această carieră. Nu demult, fratele mai mic al lui Gigi şi Bella Hadid, Anwar Hadid a debutat ca model pentru Ralph Lauren şi Tommy Hilfiger, în timp ce sora lor mai mare, Alana (fiica lui Mohamed Hadid, soţul actual al Yolanda Hadid) a devenit fashion designer.

 

Suntem tare curioşi cât de hotărât va păşi noua Hadid în lumea modei!

People Stories
Share this article