Căutare

Share this article

„Here and now” (Aici, acum), o nouă producţie originală HBO, se difuzează începând de astăzi pe HBO şi HBO GO. Serialul de zece episoade scris de Alan Ball, creatorul producţiilor Six feet under şi True Blood, abordează o serie de probleme politice, familiale, culturale, spirituale şi psihologice. Un nou episod va fi disponibil în fiecare luni pe HBO GO şi la HBO.

„Here and now” spune povestea unei familii multirasiale, formată dintr-un profesor de filosofie, soţia lui avocată, cei trei copii adoptaţi din Somalia, Vietnam şi Columbia şi singurul lor copil biologic. În spatele unui tablou de familie „perfect” şi al unui stil de viaţă progresist se ascund, de fapt, nişte probleme.

Scenariul ne aduce mai aproape de viaţa unui cuplu din Portland care a adoptat trei copii din ţări diferite, din dorinţa de a crea o familie care reflectă potenţialul multicultural al ţării lor. Aparent, familia Bayer-Boatwright este un model al familiei progresiste şi multirasiale: Greg, un respectat profesor de filosofie şi autor, soţia lui, Audrey, consultant pentru rezolvarea conflictelor la un liceu local, copiii lor adoptaţi, Ashley, Duc şi Ramon şi singura lor fiică biologică, Kristen.

În urma unor experienţe halucinante, Ramon, fiul născut în Columbia, începe terapia cu doctorul Farid Shokrani. Duc, adoptat din Vietnam, se bucură de o carieră profitabilă, cea de „arhitect motivaţional”, dar statutul lui de burlac îngrijorează familia. Ashley, născută în Liberia, găseşte din ce în ce mai multe motive să pună sub semnul întrebării mariajul cu soţul ei, Malcolm. Iar Kristen, în vârstă de 17 ani, este iritată de viaţa ei banală şi moştenirea ei genetică, în comparaţie cu cea a fraţilor săi mai exotici.

Din distribuţie fac parte Holly Hunter (Audrey), Tim Robbins (Greg), Jerrika Hinton (Ashley), Peter Macdissi (dr. Farid Shokrani), Sosie Bacon (Kristen), Daniel Zovatto (Ramon), Raymond Lee (Duc) şi Andy Bean (Henry).

„Here and now” (Aici, acum) este al treilea serial creat de Alan Ball pentru HBO, după Six feet under (câştigător a 9 premii Emmy) şi True Blood. În 2000, Ball a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu (American Beauty).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO