fbpx

Căutare

Share this article

Horia Brenciu trăieşte în aceste zile una dintre cele mai mari momente din cariera sa. Este o noutate absolută pentru artistul care aniversează 25 de ani de carieră.

Brenciu va face pentru prima dată parte din distribuţia unui musical. Artistul va juca rolul de (posibil) tată Sophiei în musicalul „Mamma Mia!”, care va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului.

Mamma Mia! este primul meu musical, prima mea experienţă de acest gen şi cred că nu puteam să beneficiez de o provocare artistică mai bună pentru aniversarea mea de anul acesta. Mi se pare că în toţi cei 25 ani de când am apărut în viaţa publică, m-am pregătit pentru musical. Am făcut de toate, dar nu asta!”, spune Horia încântat.

Horia Brenciu, care îl va interpreta pe Harry Bright, unul dintre posibilii taţi ai Sophiei în musicalul „Mamma Mia!”, este în pline repetiţii şi aşteaptă cu nerăbdare premiera spectacolului. Acest rol în primul musical de Broadway 100% independent produs în România este cu atât mai special pentru Horia, cu cât Harry îi aduce artistului bucuria de a atinge o altă etapă a carierei sale, care numără deja 25 de ani.

Mare iubitor al acestui gen de spectacol, Horia Brenciu mărturiseşte că oridecâteori pleacă în străinătate, merge să vadă şi musicaluri şi, de asemenea, nu le-a ratat nici pe cele puse în scenă aici.

 „Ca spectator, am văzut toate celelalte spectacole de gen puse pe scenele bucureştene: Chicago, Romeo si Julieta, Fantoma de la Opera, My Fair Lady… Acum mi s-a oferit şansa să fiu distribuit în Mamma Mia!, cea mai vestită dintre ele şi totodată prima producţie privată de gen. Deci, după ce v-am povestit toate aceste lucruri, veţi înţelege pe deplin exclamaţia mea, când am aflat că am luat castingul: “Mamma Mia!”, încheie artistul.

În „Mamma Mia!”, musicalul care a cucerit întreaga lume şi care a fost urmărit de 60 de milioane de oameni din 50 de ţări, personajele spun o frumoasă poveste despre iubire, relaţii, prietenie, pe versurile melodiilor trupei ABBA, care va impresiona şi publicul român datorită distribuţiei şi a producţiei de amploare. Povestea solară şi amuzantă scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule greceşti.

„Mamma Mia!” va avea premiera pe 24 mai, la Sala Palatului din Bucureşti.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO