Căutare

Share this article

Actriţa Mădălina Bellariu Ion, în vârstă de 25 de ani, a fost aleasă de regizorul Paolo Sorrentino, laureat cu premiul Oscar, pentru rolul de ispită în producţia „The Young Pope”. Într-una dintre scenele jucate alături de Jude Law, Mădălina încearcă să-l ispitească pe „Tânărul Papă”, ademenindu-l cu prelegeri despre existenţa lui Dumnezeu.

Fanii serialului Tânărul Papă (The Young Pope) şi, desigur, admiratoarele lui Jude Law, au aşteptat cu nerăbdare cel de-al doilea sezon care a început pe 15 ianuarie. Serialul regizat de Paolo Sorrentino a fost, alături de Westworld, unul dintre cele mai discutate seriale ale lui 2016. Iar noi suntem bucuroşi să aflăm că o româncă este „ispita” lui Jude Law în acest sezon.

Scene episode 5 in „The Young Pope” from Madalina Bellariu on Vimeo.

„Când agentul meu m-a sunat să-mi dea vestea cea mare, nu mi-a venit să cred. Am dat trei probe cu directorul de casting înainte de întâlnirea finală cu regizorul Paolo Sorrentino. Superstiţioasă de fel, nu am spus nimănui, nici măcar mamei, că am obţinut rolul, până nu am semnat contractul. Abia când am ajuns pe set, am realizat ce se întâmplă. A fost foarte uşor să lucrez cu Jude, fiindcă era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauze, am discutat despre Transilvania şi despre cât de mult i-a plăcut România. Experienţa de actorie alături de el m-a făcut să realizez cât de important este să rămâi modest, aşa cum este Jude. După primele minute în care l-am cunoscut, am şi uitat că stau de vorbă cu un star”, spune actriţa Mădălina Bellariu Ion.

O puteţi vedea pe actriţa româncă alături de Jude Law în episoadele 5 şi 10 din nul sezon al seriei „Tânărul papă”, ce urmează a fi difuzate pe 25 ianuarie, respectiv 8 februarie, de la ora 21:55 pe HBO.

Mădălina Bellariu Ion a studiat actoria la Londra, acolo unde şi locuieşte în prezent. Actriţa româncă îşi împarte timpul între Marea Britanie, Italia şi India, acolo unde este implicată în mai multe proiecte. Anul 2017 o va aduce pe micile şi marile ecrane în comedia italiană „Alice Non Lo Sa”, unde o interpretează în rol principal pe Liana, o româncă hair-stylist, alături de starurile italiene: Claudia Pandolfi, Violante Placido şi Paola Minaccioni.

În luna aprilie are premiera remake-ul oficial al filmului „Oculus”, un horror produs în Londra şi India, prin care Mădălina îşi face debutul la Bollywood, în rolul Anei, personajul central al filmului. Colegi de platou îi sunt actorii indieni: Huma Qureshi, Saquib Saleem, Lisa Ray şi Adil Hussain.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO