fbpx

Căutare

Share this article

Vara aceasta, Netflix propune o serie de filme originale, o colecţie de filme de iubire. Sunt filme pentru toate gusturile care celebrează iubirea în toate formele ei. În această colecţie îşi găsesc loc şi tocilara care cucereşte băiatul popular, şi colegii de muncă care aleg iubirea, şi prietenia dintre fete care nu se lasă stricată de nimeni.

Dacă îţi place să te întorci în timp la iubirile din liceu, iată ce poţi vedea pe Netflix…

Cabina de săruturi (disponibil acum) – Atunci când Elle Evans, o adolescentă drăguţă care nu a avut primul sărut, decide să deschidă o cabină de săruturi la Carnavalul de primăvară al şcolii, ajunge să îl cucerească pe cel mai popular băiat din şcoală; Noah Flynn. Relaţia lor evoluează, însă au o mică problemă: Noah este fratele prietenului ei cel mai bun, Lee, şi iubirea lor este interzisă, conform pactului lor de prietenie. Viaţa lui Elle se complică atunci când îşi dă seama că trebuie să facă o alegere importantă: să urmeze regulile sau să îşi urmeze inima.

Noi şi ei (din 22 iunie) – Cu 10 ani în urmă, doi străini se întâlnesc în trenul spre casă şi trec printr-o călătorie a visurilor îndeplinite, a iubirii şi a despărţirii. 10 ani mai târziu, cei doi se reîntâlnesc într-un avion.

Tuturor băieţilor pe care i-am iubit (din 17 august) – Cum ar fi dacă toţi băieţii pe care i-ai plăcut vreodată ar afla despre tine… toţi în acelaşi timp? Viaţa amoroasă a lui Lara Jean Song Covey se transformă din imaginară în haotică atunci când cele cinci scrisori adresate băieţilor pe care i-a iubit sunt livrate către ei fără explicaţie?

Sierra Burgess este o fraieră (din 7 septembrie) – O adaptare modernă de liceu a poveştii Cyrano de Bergerac. În film este vorba despre Sierra, o adolescentă inteligentă care nu intră în tiparele liceenei tipice dar care trebuie să se alieze cu cea mai populară colegă pentru a ajunge la băiatul pe care îl place.

Dacă îţi place să râzi mult, îţi recomandăm…

Alex Strangelove (disponibil acum) – poveste lui Alex Truelove, un licean sigur pe el, cu o prietenă minunată şi cu un viitor luminos. Lucrurile se complică atunci când îl cunoaşte pe Elliot, un băiat gay fermecător din cealaltă parte a oraşului, care îl aduce pe Alex într-un călătorie a descoperirii propriei identităţi şi a explorării iubirii, prieteniei în timpurile moderne.

Nunta lui Ali (disponibil acum) – După ce spune o minciună nevinovată care complică lucrurile, fiul unui cleric iranian din Melbourne se vede prins între datoria faţă de familie şi propriile sentimente, atunci când i se aranjează o căsătorie, dar el este îndrăgostit de o altă fată.

Sentimente molipsitoare (disponibil acum) – Pe fondul tensiunilor crescânde în căsnicie, un profesor universitar din Johannesburg şi soţia sa jurnalistă îşi văd vieţile date peste cap de un scriitor faimos şi petrecăreţ.

Ibiza (disponibil acum) – Harper e trimisă în Spania la o întâlnire de afaceri importată. Ei i se alătură prietenele sale petrecăreţe, care o conving să aibă o aventură cu un DJ renumit.

Lipeala (disponibil acum) – Harper şi Charlie sunt doi asistenţi care au nevoie disperată de o pauză la serviciu. Atunci când îşi dau seama că ar avea mai mult timp dacă şefii lor ar fi un cuplu, îşi unesc forţele pentru a-i aduce împreună.

Dacă îţi plac filmele emoţionante, pregăteşte cutia de şerveţele pentru:

Scrisori din insula Guernsey (din 10 august) – O scriitoare se apropie de locuitorii excentrici din Guernsey când începe să scrie despre clubul de carte creat de aceştia în timpul ocupaţiei naziste

De neînlocuit (disponibil acum) – Un diagnostic şocant de cancer o face pe Abbie să îi caute o nouă iubită logodnicului ei Sam.

Şi, uneori, nimic nu se compară cu iubirea familiei…

Ce naşte din pisică (din 3 august) – După ce e părăsită la altar, o directoare dependentă de muncă îşi petrece croaziera din luna de miere alături de tatăl său la fel de obsedat de muncă.  

Săptămâna nunţii (disponibil acum) – Doi taţi cu vederi opuse despre nunta copiilor lor încearcă să facă faţă situaţiei în săptămâna haotică dinaintea marelui eveniment.

Aşa că găseşte un partener, un grup de prieteni sau o sticlă de vin pentru că Netflix are un film pentru toată lumea vara aceasta.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO