fbpx

Căutare

Share this article

Chiar dacă toţi ochii au fost pe Gigi Hadid – care a prezentat colecţia TOMMYNOW „See Now, Buy Now” la Săptămâna Modei de la Milano, şi celelalte modele de la prezentarea Tommy Hilfiger au avut câteva look-uri perfecte pentru sezonul cald.

Show-ul pentru primăvara 2018 Tommy Hilfiger a fost unul interactiv şi celebrează viteza – de la pasiunea lui pentru cursele de Formula 1 la ritmul alert de viaţă, iar piesele vestimentare au fost o combinaţie de motive  americane cu o notă atletică şi modernă, dar şi cu un vibe nostalgic, vintage. Însă fiecare look a arătat cât se poate de cool şi de îndrăzneţ! Iar coafurile cu aspect natural şi relaxat, realizate de hairstylistul Wella Professionals – Eugene Souleiman, adaugă un plus de autenticitate pieselor vestimentare inspirate de Formula 1, cu multe carouri şi logo-uri de arhivă.

Pornind de la „viteza vieţii de zi cu zi”, Souleiman şi-a propus să creeze un look pe cât de simplu, pe atât de seducător. Astfel, modelele au defilat cu părul desprins, parcă în vânt, cu o cărare naturală, pe mijloc. Hairstylistul Wella Professionals a explicat că şi-a propus să obţină “un păr cu textură cât mai naturală” care să surprindă atitudinea cool a fetelor Tommy.  Iar micro împletiturile au reprezentat un plus de originalitate.  Aceste micro-împletituri ascunse au completat perfect idea de viteză. „Oamenii nu mai au timp. Coafura trebuie să exprime femeia modernă. Este vorba despre un look foarte trendy, dar care menţine naturaleţea . Este o coafură ce pune accent pe textură şi reprezintă, simbolic,  stilul de viaţă al lui Tommy: plin de tinereţe, entuziasm şi libertate” , a explicat Eugene Souleiman.

Iată cum poţi obţine acest look:

Primul pas:  piaptănă părul cu grijă şi trasează o cărare pe mijloc. Apoi, pe fiecare parte a părului, pulverizează  EMI Ocean Spritz, pentru a conferi mai multă textură. Pentru mai mult volum, aplică EIMI Sugar Lift. Apoi aranjează şuviţele cu mâna, pentru a obţine acel păr în vânt, extrem de sexy şi la modă.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO