Păreri despre dieta Nalep, care face furori în Italia și care a slăbit-o 12 kg pe Anda Adam - LIFE.ro

Căutare

Share this article

De când s-a aflat că Anda Adam a slăbit 12 kg în două luni cu dieta Nalep, mâncând orice, toată lumea caută principiile acestei diete-minune. Doar că acestea nu sunt la liber! Ca să afli păreri despre dieta Nalep și în ce constă ea, trebuie să îți descarci o aplicație pe telefon și să te înscrii într-un grup, în care vei fi în legătură directă cu nutriționiști și medici. Aceștia îți vor oferi sfaturi și recomandări personalizate, contra cost, deși aplicația și înscrierea sunt gratuite.

Dieta Nalep a devenit cunoscută în România după ce cântăreață Anda Adam și-a etalat nouă siluetă, obținută urmând principiile acestei diete. După cum ea însăși a mărturisit, a mâncat orice, dar fără zahăr și sare. Artista a ținut legătura cu un medic italian, care i-a personalizat dieta, în condițiile în care face foarte mult sport.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Va pupaaaaam!❤️ glasses from @lensa.ro #family #holiday #love #live #life

O postare distribuită de ANDA ADAM (@andaadam) pe

Ce este NALEP?

Nelep este o echipă de medici nutriționiști, care creează planuri alimentare individuale, bazate pe “studiul relațiilor biochimice dintre mîncare și organismul uman și nu prevede calcularea caloriilor, nici cîntărirea mâncării, nici porționarea sau limitarea ei”, după cum menționează site-ul lor. Cei care promovează dieta spun că poți slăbi cu ea până la 10 kg pe lună.

Dieta Nalep: ce ai voie să mănânci

Cei care țin dieta Nalep nu sunt restricționați, dimpotrivă aceasta are la bază principiul “mănâncă atât cât poți”. Cu ajutorul aplicației care îți e pusă la dispoziție, poți selecta alimentele propuse de acești nutriționiști pentru mic dejun, prânz și cină, în funcție de preferințele tale. Practic, în aplicație găsești mai multe variante de meniu și rețete personalizate. Trebuie să introduci în prealabil câteva date personale, cum ar fi greutatea pe care o ai, cea la care vrei să ajungi, dacă ai alergii, ce alimente preferate ai etc.

Foto: aplicatie Nalep

Dieta Nalep: în ce constă

Dietă Nalep constă în trei etape:

  1. Faza de slăbire, în care teoretic pierzi între 7 și 10 kg pe lună.
  2. Faza de menținere, în care se reintroduc treptat alimente nerecomandate în prima fază.
  3. Faza de educație, în care cei înregistrați în program primesc îndrumări pentru “reeducarea organismului pentru alimentare corectă și un mod de viață sănătos”.
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO