fbpx

Căutare

Share this article

O companie de cosmetice iraniană numită Amkiri tocmai a anunţat lansarea primei tehnologii de parfumare ”vizuală” din lume. Da, aţi auzit bine, un parfum care, o dată aplicat pe piele, se va şi vedea.
Echipa Amkiri, formată din experţi în afaceri, proiectare, inginerie şi chimie, a dezvoltat şi a patentat o tehnologie compusă din „cerneală” parfumată, aplicată pe piele prin intermediul unor aplicatori special dezvoltaţi ce transformă în ”tatuaj” orice atingere a parfumului.
Ceea ce au reuşit, aşadar, cei de la Amkiri (designerul Shoval Shavit, antreprenorul David Chissick şi expertul în chimie Aliza Shavit) este un produs sofisticat, dar simplu de utilizat, de înaltă calitate, care încorporează cosmetice, body art, tatuaje şi parfum.

Foto: Hepta


O adevărată experinţă multisenzorială, parfumul constă într-un lichid asemănător unei cernele parfumate ce se aplică pe piele cu ajutorul unor aplicatori gen Brush Wand, FreeHand Wand, şabloane şi ştampile. Această ”cerneală” parfumată este astfel purtată vizibil pe piele asigurând în acelaşi timp o durată a mirosului de 12 ore.
Parfumul se adaptează uşor la elasticitatea şi mişcarea naturală a pielii, permiţând oricărui ”tatuaj” să se usuce fără probleme şi să rămână durabil. O selecţie a acestor produse va fi făcută valabilă în luna mai, urmând o lansare mai mare spre sfârşitul acestui an. Detalii puteţi afla intrând pe amkiri.com.

Foto: Hepta
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO