fbpx

Căutare

Share this article
Dacă până acum îţi asortai poşeta la pantofi sau ceasul la ţinută, iată că de ceva vreme poţi să îţi asortezi căştile audio chiar şi la rochia de seară. Francezii de la Parrot, lideri în tehnologie wireless, au adus în atenţia pasionaţilor de estetică şi design căştile ZIK produse sub semnătura lui Philippe Starck. Ajunse la cea de-a treia generaţie, aceste adevărate opere de artă, nu sunt doar nişte căşti ce redau cu acurateţe sunetul, reuşesc să obtureze cea mai mare parte a zgomotelor ambientale, ci sunt şi dispozitive ce se conectează fără fir la cele mai noi gadgeturi, de la ultimele generaţii de smartphone până la smart watches. 
 
Mai mult, ZIK 3 sunt construite în jurul unui procesor puternic care oferă senzaţia de sunet ce se propagă în spaţiu, imitând acustica diverselor locuri în care poţi asculta muzică, de la propria cameră, la un club de jazz şi până la o sală de concerte clasice. Tot la capitolul sunet, căştile vin cu o serie de setări preexistente puse la punct de artişti precum Lou Reed, pentru ca utilizatorii să se bucure de calitatea sunetului gândită şi dorită de cei care au gândit muzica pe care o redau. 
 
Controlul playlistului sau al volumului se face prin simpla glisare a degetului pe suprafaţa căştilor ceea ce nu este doar uşor, ci şi arată foarte cool. Şi apropo de aspect, generaţia trei de ZIK vine în diverse culori, de la roşu corai la verde smarald.
O pereche de astfel de căşti costă în jur de 400 de dolari. 
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO