Patricia Berbec, mama singură a doi copii diagnosticați cu autism care luptă pentru integrarea adulților cu tulburări de dezvoltare: „Fiecare copil diagnosticat cu autism este un geniu. Depinde de noi să îi descoperim genialitatea" - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Patricia Berbec este mama a doi copii speciali, diagnosticați cu autism. Diferența de vârstă dintre Ariana Maria și Andrei Teodor, copiii Patriciei este de doi ani și o lună, însă evoluția lor este fantastică.

Patricia a făcut mulți ani voluntariat în centre dedicate adulților. Cuvântul integrare face parte din modul ei de a fi acum, iar visul de a ajuta și a crea în România un centru care să-i ajute pe cei care au nevoie a apărut dinainte de a ști că cei doi copii ai ei ajung să fie diagnosticați cu autism. Voluntariatul din Danemarca și Iordania au pregătit-o pentru această misiune pe care a transformat-o acum într-o meserie full time.

„Toată lumea poate” acesta este crezut Patriciei care a creat și primul centru din țara noastră care angajează în mod direct persoane adulte cu afecțiuni din spectrul autismului și alte tulburări de dezvoltare.

Este blogger, autor, manager, femeie și mamă, dar nu neapărat în această ordine. Se împarte între task-uri și are mereu răbdare să explice chiar și în autobuz de ce copilul ei are o criză.

Patricia Berbec este terapeut și mamă de copii cu autism, care a vrut să le ofere o nouă șansă celor care nu au șanse. Totuși, cine este Patricia?

Patricia este femeia din spatele Arima, și din spatele Campusului Integrării sociale, o femeie care nu se lasă niciodată atunci când are un scop. Pe lângă asta sunt mamă, blogger, antreprenor.

Patricia Berbec
Patricia Berbec

Citește continuarea articolului 1 2 3 4 5 6 Pagina următoare »
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO