Căutare

Share this article

Vila impozantă, în stil victorian, de pe Lanark Road, din Mica Veneţie londoneză (acea parte a Londrei vestită pentru canalele şi ambarcaţiunile sale de agrement) a fost, timp de 15 ani, casa designerului de pantofi Patrick Cox. A cumpărat-o în 2002, cu 1.15 milioane de lire sterline, renovând-o meticulous şi trasformând cele patru etaje în camere imense, perfect luminate şi decorate în stil roman, iar parterul, într-un spaţiu extrem de generos, unde Patrick Cox îşi întâmpina de regulă musafirii (s-au numărat printre aceştia vedete precum Madonna, Liz Hurley şi Cate Blanchett). Acum, designerul şi-a vândut vila pentru 2.75 milioane de lire sterline şi-şi face bagajele pentru Ibiza, aflăm din revista Luxuo.

O bucătărie elegantă cu podele de lux, realizate din plăci de marmură fină de Emperador, de culoarea ciocolatei; un dressing imens în care pot intra peste 400 de perechi de pantofi; o baie “disco”, împodobită cu oglinzi şi marmură neagră; o grădină superbă – sunt „locuri” ale casei în care Cox şi-a petrecut zile întregi şi de care se îndură acum să se despartă.

Motivul? Îşi dorea un alt stil de viaţă, pe care, crede el, îl va găsi în Ibiza, unde intenţionează să cumpere o casă splendidă pentru el şi cei doi câini ai lui, Caesar şi Brutus

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO