fbpx

Căutare

Share this article

Dacă vă întrebaţi de ce cineva ar dori un iPhone de aur cu liderul Rusiei pe ea, trebuie să vă întrebaţi, de ce nyet?”, scriu cu ironie cei de la Luxuo anunţând o nouă ediţie limitată de telefoane personalizate marca Caviar Phone.

Companie ruso-italiană specializată în iPhone-uri personalizate, Caviar Phone a proiectat în 2014 un iPhone 6 de aur şi titan numit Supremo Putin II, ce conţinea chipul gravat al preşedintelui rus, Vladimir Putin, şi care a fost vândut la preţul de 3.200 de dolari. După succesul înregistrat cu acea ediţie, brandul revine acum cu o altă ediţie limitată numită “Leaders Putin Golden Age”, de 76 de telefoane personalizate de aur şi titan care ar arăta cam aşa în cuvintele reprezentanţilor companiei: ”Designul excepţional de lux, grandios şi maiestuos al unui smartphone cu portretul preşedintelui Putin a fost creat în onoarea victoriei lui Vladimir Vladimirovici în alegerile din 2018, unde a câştigat convingător cu 76% din voturi”.

Foto: luxuo.com

Cam propagandistic, nu-i aşa? Şi totuşi, combinaţia de lux şi kitch, de eleganţă şi caricatural ce caracterizează şi acest Vladimir Putin iPhone X atrage incredibil de tare, dacă ne gândim la succesul primei ediţii care i-a adus de altfel faima companiei Caviar Phone.

Stema voluminoasă, imaginea vulturilor cu două capete, portretul lui Vladimir Putin, imaginea detaliată a Kremlinului, o declaraţie a preşedintelui gravată („Nu dedicăm celui mai bun viitor. Şi îl vom realiza”), precum şi partea din spate a telefonului încrustrată cu aur de 24 de carate sunt detalii ce fac parte din estetica acestui telefon personalizat.

Un Vladimir Putin iPhone X costă aproximativ 4.700 de dolari pentru un model de 64 GB, în timp ce modelul de 256 GB ajunge la 5.000 de dolari. Telefonul este prezentat într-o cutie din lemn căptuşită cu catifea neagră şi încărcător standard Apple şi o pereche de căşti. Transportul este gratuit.

Foto: luxuo.com
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO