„Peppa Pig”: Povestea cutremurătoare din spatele popularului show pentru copii - LIFE.ro
Mergi la conținut

„Peppa Pig”: Povestea cutremurătoare din spatele popularului show pentru copii

Cu toții cunoaștem îndrăgita emisiune TV pentru copii 'Peppa Pig', dar o cunoașteți cu adevărat?
Share this article

Peppa Pig este considerată unul dintre cele mai populare personaje în rândul copiilor încă de acum câțiva ani. Chipul micuței porcușoare și al prietenilor ei a fost văzut pe mii de produse promoționale: rucsacuri, jucării, autocolante, cărți și dulciuri. Cu toate acestea, foarte puțini părinți și copii știu că în spatele acestui porcușor caricatural inocent se ascunde un secret teribil.

Peppa Pig

Seria de desene animate spune povestea lui Peppa, a frățiorului ei George și a lui mami și tati Piggy. Acest serial a început să fie difuzat pe canalul de televiziune Nick Jr. în aproape toată lumea în 2004. Episoadele au o durată de aproximativ 5 minute și folosesc un stil simplist de desene animate, culori vii și situații cotidiene cu care se confruntă părinții și copiii lor mici. Faptul că fiecare poveste este atât de scurtă și de simplă face ca serialul să fie ideal pentru copiii mici care tind să aibă o durată de atenție scurtă.

Peppa are 4 ani, iar fratele ei are 2 ani. Tata Piggy lucrează ca inginer, iar mami Piggy lucrează de acasă la calculator, în timp ce are grijă de Peppa, de fratele ei și de ambii lor prieteni. Cu toate acestea, unele zvonuri de pe internet spun că această poveste este o fațadă pentru ceva mult mai sinistru.

Povestea de origine a lui Peppa Pig

Pentru a ruina copilăria tuturor celor care au crescut alături de această purcelușă și de prietenii ei, a început să se răspândească un zvon care spune că Peppa nu a fost niciodată cu adevărat o purcelușă sănătoasă. De obicei era bolnavă și își petrecea scurta ei viață pe un pat de spital. Într-o noapte, părinții lui Peppa au decis că ar fi mai bine ca ea să fie eutanasiată. Așa că, în acea noapte, purcelușul a adormit și a fost injectat cu un anumit tip de otravă care a ucis-o. Peppa a visat apoi să devină o zână, aceasta fiind ultima ei dorință. Din acest motiv, Peppa alege întotdeauna să se îmbrace în zână atunci când are ocazia.

Părinții lui Peppa nu puteau trăi cu vina uciderii fiicei lor, așa că, după câteva luni în care George a întrebat unde a dispărut sora lui, tati Piggy a ales să-l ucidă pe el, apoi pe soția lui și, în cele din urmă, a procedat să se sinucidă.

Există, de asemenea, o poveste alternativă pentru un alt personaj dintre cele mai populare din serial: Suzy Oaia, o mică prietenă veselă a lui Peppa căreia îi place să se îmbrace în asistentă medicală. De fapt, se crede că era o fetiță foarte veselă care visa să devină asistentă medicală, dar, din păcate, a fost lovită de un camion în timp ce mergea pe bicicletă și a murit. Mama ei a intrat în depresie și a devenit dependentă de substanțe nocive, până la punctul de a muri din cauza unei supradoze.

Prietenii lui Peppa Pig

Între timp, domnul Zebra, responsabil de moartea lui Suzy, și-a pierdut permisul de conducere, slujba și familia și a ajuns să trăiască pe stradă. Așa se explică de ce Suzy și domnul Zebra nu au fost văzuți niciodată împreună într-un episod.

Familia lui Danny, Câinele, nu s-a descurcat mult mai bine. Bunicul său l-a dus să navigheze, dar s-a iscat o furtună și un fulger l-a lovit pe bunicul, lăsându-l astfel pe Danny înecat. Pe de altă parte, mama sa a fost ucisă în garaj. Ea repara mașina când aceasta s-a defectat brusc și, din păcate, a ucis-o. Poate că acesta este motivul pentru care în serialul de desene animate, mama lui Danny nu este văzută niciodată în garaj și de ce bunicul evită de cele mai multe ori să-l ia pe Danny în barcă.

Madame Gazelle și-a incendiat accidental școala în timp ce făcea prăjituri pentru copii; iar bunicul lui Peppa a murit când casa din copac a lui Peppa a căzut peste el în timp ce se afla în grădină. Bunica a fost ultima care a murit, deoarece se zvonea că ar fi schizofrenică și se presupune că toți cei dragi ei sunt bine, motiv pentru care nu participă în serialul animat.

Foto: Depositphotos

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora