Periuţa de dinţi a viitorului: o poţi vedea în episodul cinci al seriei Star Trek: Discovery - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Ce-ai spune dacă ţi-ai încărca periuţa electrică o oră, iar asta ar fi suficient pentru 365 de utilizări? Ei bine, acest lucru a devenit deja posibil, fiindcă tocmai ce s-a lansat o periuţă de dinţi revoluţionară!

O vei putea vedea în al cincilea episod din seria Star Trek: Discovery, dar şi pe reţelele de socializare, fiindcă a devenit rapid preferata bloggerilor. Este vorba despre ISSA 2, de la FOREO, o periuţă de dinţi revoluţionară din silicon medicinal. Aceasta este moale şi flexibilă, oferind acces complet la cavitatea bucală, siliconul fiind delicat cu gingiile şi smalţul dinţilor. Se usucă rapid şi este 100% rezistentă la apă. Faţă de periuţa tradiţională, aceasta este de 10.000 de ori mai protejată împotriva acumulării de bacterii. Creata pentru utilizare manuală, ISSA 2 nu vibrează, precum modelele electrice convenţionale, ci încorporează tehnologia T-Sonic,  cu 11,000 de pulsaţii pe minut,  ce curăţă delicat dinţii şi masează gingiile. Periuţa este disponibilă în varianta hibridă (silicon/nylon), dar şi în formula exclusivă „Sensitive Set”, ce include un capăt de periaj hibrid şi unul realizat în întregime din silicon, pentru gingiile extrem de sensibile.

Apariţia acestui device în Star Trek: Discovery i-a făcut pe fani să glumească pe seama spălatului pe dinţi, de care se pare că nu vom scăpa nici în viitor. Iar pentru o bună igienă orală, asigură-te că te speli pe dinţi de cel puţin două ori pe zi, timp de două minute, că foloseşti apă de gură şi aţă dentară. Şi nu uita de vizita periodică la medicul dentist. Personajele din celebra serie SF sunt un bun exemplu de urmat, mai ales că un studiu GSK Consumer Healthcare, efectuat la începutul lunii martie 2017, arată că patru din zece copii şi adolescenţi nu se spală pe dinţi de două ori pe zi şi peste jumătate dintre ei consideră spălatul pe dinţi o activitate enervantă, cu toate că recunosc că aceasta este importantă pentru sănătatea lor.

ISSA 2 şi ISSA 2 Sensitive Set sunt disponibile acum pe foreo.com, emag.ro şi în magazinele Douglas la preţuri începând cu 699 lei.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO