Căutare

Share this article

Pet On Wheels este o nouă metodă de a-ţi scoate căţelul la plimbare. Şi pare o invenţie cu dedicaţie, pentru bikerii cu animale de companie. Este un fel de cuşcă-ataş care poate fi montată pe bicicletă, motor sau scuter care oferă animalelor tot confortul unei călătorii în viteză.

Cutia „Pet On Wheels” dispune de o trapă prin care căţelul poate scoate capul afară, are o pernuţă (pentru confort), dar şi un sistem de centuri de siguranţă care să asigure călătoria „pasagerului” patruped în cele mai bune condiţii. În caz de ploaie trapa se poate închide, fluxul de aer fiind asigurat de două mini-hublouri laterale. De asemenea, cutia „Pet On Wheels” poate funcţiona ca un portbagaj extern care poate fi încuiat, unde puteţi păstra casca sau alte obiecte personale.

„Pet On Wheels” vine la pachet cu un sistem de fixare pe aproape orice vehicul pe două roţi. De asemenea, pateu fi folosită şi ca o cuşcă de transport pentru animale pe care o puteţi fixa pe bancheta din spate a maşinii.

Deşi este foarte rezistentă, este recomandat să folosiţi cuşca de transport „Pet On Wheels” pentru animale de mici dimensiuni (în jur de 10 Kg). Este unul dintre cele mai noi gadgeturi pentru iubitorii de animale proiectat şi fabricat în Italia. Cutia „Pet On Wheels” este disponibilă în 4 combinaţii de culori diferite şi costă 199 de euro. O puteţi comanda de pe site-ul producătorilor: petonwheels.it

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO