Căutare

Share this article

Ediţia Pet Expo de anul acesta are loc pe 5-7 mai, la Romexpo, Pavilion C6. Acesta este singurul eveniment de „pet lifestyle” de la noi. Iubitorilor de animale li s-au pregătit 14 evenimente desfăşurate pe parcursul celor 3 zile de târg.

„Pet Weddings” este unul dintre momentele cele mai atractive în cadrul PetExpo. Vineri, 5 mai, începând cu ora 13:00, la PetExpo se vor oficia ceremonii de căsătorie între patrupedele VIP înscrise în cadrul acestui eveniment. VIP-uri autohtone îşi vor aduce animalele de companie pentru a-şi face relaţia oficială, iar ceremoniile vor fi susţinute de invitaţii speciali ai organizatorilor. O altă ediţie „Pet Weddings” va avea loc şi sâmbătă, eveniment la care pot participa toţi cei prezenţi cu animalul lor de companie. O singură cerinţă: animalul de companie trebuie să fie „gătit” pentru ceremonie.

În prima zi de târg vor evolua în Arena PetExpo şi reprezentanţii unuia dintre cele mai cunoscute cluburi de dresaj profesionist din România, RingStar, care vor face demonstraţii pentru public.

Sâmbătă şi duminică sunt pregătite 12 evenimente în Arena PetExpo: concursuri pentru animale şi demonstraţii cu câinii antrenaţi ai Poliţiei Municipiului Bucureşti, de asemenea va fi desemnat cel mai mâncăcios, cel mai educat sau cel mai fidel căţel, fiecare primind un premiu din partea sponsorilor competiţiei.

În prima zi de weekend, va avea loc o demonstraţie de grooming, unde cei mai buni groomeri din România îşi vor prezenta live abilităţile.

Pentru cei mici va fi amenajat un loc special pentru animatorii care vor face un program cu sesiuni de face-painting şi modelare de baloane, iar copiii vor putea afla de la specialişti cum să aibă grijă de animalele de companie şi câteva trucuri de dresaj pe care le pot folosi acasă.

Familiile sunt invitate să participe în formulă completă, PetExpo fiind singurul eveniment unde este permis accesul oricărui animal de companie. Posesorii de animale vor putea câştiga premii în valoare totală de peste 10.000 lei, anunţă organizatorii PetExpo, iar câinii şi pisicile care îşi însoţesc stăpânii vor putea câştiga unul dintre cele peste 100 de premii puse în joc de sponsori.

PetExpo va avea loc pe 5-7 mai, la Romexpo, Pavilion C6. Detalii pe www.petexpo.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO