fbpx

Căutare

Share this article

Grupul Pink Martini revine în România. De data aceasta va trebui să îi aşteptăm până la începutul luii decembrie pentru a-i (re)vedea pe scenă. Îndrăgita trupă va aduce în faţa publicului un concert bazat în special pe o colecţie de cântece de iarnă. Concertul Pink Martini are loc pe 1 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti. ­­

O premieră pentru România, aceste melodii de iarnă pe care trupa le-a cules din întreaga lume subliniază încă o dată bucuria cu care grupul îşi caută inspiraţia. Vom auzi colinde ucrainiene, franţuzeşti, italiene, cântece de iarnă din Israel, Scoţia şi Germania sau cântece chinezeşti de Anul Nou.

Format în prezent din 12 muzicieni, grupul Pink Martini a luat fiinţă in 1994, în Oregon, Portland, oraşul natal al lui Thomas Mack Lauderdale (unul din fondatorii trupei). Orchestra cântă în 25 de limbi, în săli de operă, săli de concerte, la festivaluri de film, în muzee şi pe podiumul defilărilor de modă. În 2014, Pink Martini a fost inclusă în Bowl Hall of Fame de la Hollywood şi în Oregon Music Hall of Fame.

Biletele pentru concertul Pink Martini de la Sala Palatului pot fi cumpărate din reţeaua Eventim, la preţuri cuprinse între 108 şi 290 de lei. Detalii pe eventim.ro.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO