fbpx

Căutare

Share this article

După mai bine de un an de când conducerea revistei Playboy a interzis nuditatea pe copertă, directorul de creaţie Connor Hefner a anunţat că această decizie a fost greşită şi astfel, din martie se revine la vechile obiceiuri.

Connor Hefner în vârstă de 25 de ani a preluat în octombrie anul trecut postul de director de creaţie al revistei Playboy şi, după câteva luni de tatonări a scris recent pe Tweeter: „Voi fi primul care voi recunoaşte faptul că felul în care revista descria nuditatea era demodat, însă înlăturarea ei completă a fost o greşeală. Nuditatea nu a fost niciodată o problemă pentru că nuditatea nu este o problemă. Astăzi, ne luăm înapoi identitatea şi revendicăm ceea ce suntem”.

Pictorialele cu femei goale vor apărea începând cu numărul următor, ediţia Martie/Aprilie 2017 căreia i s-a atribuit titlul „Nuditatea este normală”.

În octombrie 2015, Scott Flanders, CEO al Playboy a luat decizia ca în revista Playboy să nu mai apară fotografii cu nuduri, după ce acest lucru s-a întâmplat vreme de 62 de ani, iar numărul din martie 2016 a fost primul care a aplicat-o.

La vremea respectivă, el a declarat: „Lupta s-a dat şi am câştigat.  Acum suntem la un click distanţă de orice act sexual ce se poate imagina, şi totul gratis. Şi aşa s-a întâmplat până în acest moment”. În august 2015, site-ul Playboy a a fost refăcut şi a primit o „faţă” nouă ca să poată fi citit în siguranţă şi de la birou, ceea ce a dus la o întinerire a publicului şi la un trafic crescut.

Responsabilul cu linia editorială a revistei, Cory Jones a susţinut că noul design al Playboy este mult mai accesibil şi mai intim. Cu toate acestea el a recunoscut că „eu, cel de acum 12 ani, este foarte dezamăgit de eu, cel de acum. Însă aceasta este calea corectă ce trebuie urmată”. Până acum.

Revista Playboy a văzut pentru prima dată tiparul în anul 1953 având-o pe copertă pe Marilyn Monroe şi de atunci, timp de 62 de ani a şocat prin apariţiile sale ce înfăţişau fotografii ale celor mai frumoase femei din lume, nud.

 

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO