Căutare

Share this article

PLAYMOBIL reprezintă un joc de rol, care abordează o nevoie de bază a copiilor. Zi de zi, experienţele, bucuriile, dorinţele şi temerile lor constitue tema unor noi poveşti în continuă schimbare. Imaginaţia este factorul cheie din spatele numeroaselor aventuri inscripţionate pe tapet – copiii “îşi scriu” propriul lor scenariu.

PLAYMOBIL: FILMUL reprezintă prima transpunere cinematografică a jucăriilor, printr-o aventură de neuitat, atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. Filmul este regizat de către Lino DiSalvo, cu o carieră de aproape 17 ani la Disney, fiind de asemenea director de animație în filmul Frozen sau Superviser Animație în filmul Bolt. La capitolul actori, avem plăcerea de a-i întâlni pe Gabriel Bateman și Anya Taylor-Joy, alături de voci precum Daniel Radcliffe, Meghan Trainor, Adam Lambert, Kenan Thompson și mulți alții.

Playmobil

Povestea filmului începe atunci când fratele ei, Charlie, dispare pe neașteptate în universul magic Playmobil, Marla e nevoită să pornească în călătoria vieții ei pentru a-l aduce înapoi. Dar, pentru că e complet nepregătită pentru această aventură într-o lume complet nouă, Marla va trebui să accepte să facă echipă cu noii ei prieteni, cunoscuți pe drum: Del, vorbărețul șofer de camion, Rex Dasher, fermecătorul agent secret, un robot complet disfuncțional, dar cu o inimă mare, o zână extravagantă, și mulți alții. În această aventură care ne va ține cu sufletul la gură, Marla și Charlie vor descoperi că, oricum s-ar juca viața cu tine, cel mai important e să crezi în tine, ca să reușești ce ți-ai propus!

Gama de jucării Playmobil: FILMUL este compusă din 9 seturi la care se adaugă seria de figurine de colecție, cu stickere incluse, urmând ca spre sfărșitul anului să fie lansată și a doua serie de figurine de colecție. Sticker-ele incluse sunt destinate colecționării în Booklet-urile Playmobil, unde este așternută întreaga poveste și sunt prezentate personajele principale.

Fiecare personaj beneficiează de un produs unic, seturile ilustrând una din cele 6 lumi Playmobil unde se petrece acțiunea. Acestea se regăsesc online și în magazinele  partenere.

Playmobil

Din 27 Septembrie PLAYMOBIL: FILMUL este disponibil în cinematografele din toată țara, unde vă așteaptă diverse suprize!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO