Căutare

Share this article

Cauți o petrecere inedită pentru ziua copilului tău? O aniversare specială este aceea în care sărbătoritul și invitații lui sunt cu toții în centrul atenției, în care toți devin parte importantă din spectacol. De aceea, PlaYouth îți recomandă PlayParty, o experiența completă pe care o oferă atunci când vine vorba de petreceri aniversare și nu numai.

Fiecare zi poate fi un motiv de petrecere diferit, dacă alegem o tematică și avem prietenii aproape. Petrecerea alternativă PlayParty îți oferă activități creative (origami, teatru de improvizație, pictură abstractă, robotică, chimie distractivă), surprize inedite (gheață carbonică, magie, teatru de umbre, spectacol de percuție, treasure hunt) și facilitatori care să întrețină atmosfera distractivă.

PlayParty este un serviciu care poate fi personalizat ușor în funcție de dorințele și pasiunile copilului. De exemplu, pentru pasionații de chimie există petreceri cu multe experimente. Pentru pasionații de artă se organizează ateliere interactive de grafică și pictură. Iar pentru cei care iubesc aventura și adrenalina sunt treasure hunt-uri și corturi în copaci sau olimpiade sportive pline de distracție pe care nici părinții nu le vor uita prea ușor. În plus, aceștia vin cu recomandări și idei legate de programul petrecerii bazate pe experiența acumulată până acum.

PlayParty

Prin conceptul de petrecere alternativă, PlayParty, beneficiezi de activitățile alese, materialele necesare pentru desfășurarea acestora și de animatorii potriviți pentru a completa cu succes experiența petrecerii. Părinții vor sta în sfârșit liniștiți la petrecere, iar copiii vor fi fericiți.  PlayYouth organizează de patru ani experiențe unice pentru copii, evenimente special create pentru fiecare dintre aceștia în care se pot implica și părinții pentru că de fiecare dată există ceva special și pentru ei.

Alege acum cea mai tare petrecere alternativă pentru a te sărbători alături de prietenii tăi!

*Mai multe detalii despre petrecerile PlayParty și alte activitări semnate PlaYouth găsiți pe site acestora sau la adresa contact@playouth.ro.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO