Căutare

Share this article

Un cuplu de tineri americani – Suzanne şi Dave Smith – şi-au scos la vânzare eco-resortul din Bocas del Toro, Panama, pentru doar 10 dolari. Nu, nu este o glumă, este o şansă pe care Suzanne (32 de ani) şi Dave Smith (35 de ani) vor să le-o ofere altor tineri care visează, aşa cum visau ei acum câiva ani, să aibă un mic paradis al lor într-o zonî precum Panama.
Aşa încât, în loc să listeze eco-resortul lor, Casa Cayuco Eco Adventure Lodge, au hotărât să organizeze o tombolă online găzduită de WinThis.Life, la care se poat înscrie oameni de pretutindeni, urmând ca prin tragere la sorţi să se stabilească cine va fi fericitul proprietar.

Suzanne şi Dave au sosit pe această superbă insulă în 2013 când, plictisiţi de joburile lor de birou, căutau locuri care să-i inspire şi în care să-şi dorească să locuiască. Aşa au găsit Casa Cayuco, pe care au cumpărat-o cu ultimii bani pe care-i aveau şi s-au mutat acolo. Au început cu ajustarea unei cabane rustice şi au ajuns să contruiască unul din  cele mai căutate eco-resorturi din Panama (se află în top cinci pe TripAdvisor).
Pe un teren de doi acri, mărginit de pădurile tropicale, ce se află la 40 de minute de zbor distanţă faţă de capitala Panama, Panama City, acest resort îşi arată farmecul în cele patru cabine independente, o cabană principală, două apartamente de tip ”Lodge” şi un apartamnet de lux cu aer condiţionat

Cuplul face acest gest suprinzător gândidu-se la tinerii visători ca şi ei dar şi la propria familie pe care vor să şi-o extindă (au momentan o fetinţă de aproape 3 ani) într-o altă parte din Panama.
Dacă vrei să-ţi încerci norocul, intră pe WinThis.Life şi înscrie-te la tombolă! Viaţa ta poate avea un nou început în Panama!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO