fbpx

Căutare

Share this article

Aşa ar putea să se numească aplicaţia care promite să vă adoarmă în maxim 20 de minute. Este dedicată insomniacilor ajunşi la vârsta maturităţii, care – atenţie! – se pot abţine să butoneze în timp ce încearcă să adoarmă. Da, aplicaţia „Calm” spune poveşti de adormit… oamenii mari. Cei care au gândit această aplicaţie ce se poate descărca pe smartphone şi-au adus aminte cât de uşor adormeau atunci când părinţii le spuneau poveşti înainte de culcare.

Poveştile pe care le găsiţi în aplicaţia Calm sunt scrise special pentru adulţi şi sunt gândite astfel încât să te îndepărteze de agitaţia zilei şi să te invite la linişte şi somn. În loc să stimuleze în continuare creierul, aşa cum o fac televizorul şi celellate aplicaţii de pe telefon (nu mai zăboviţi în faţa ecranelor!), poveştile apasă butonul relax & calm down.

Dacă vă întrebaţi ce fel de poveşti găsiţi aici, ei bine, trebuie să ştiţi că puteţi alege între numeroase variante de ficţiune şi nonficţiune, care vă vor purta din California până în lanurile de levănţică din Provence.

Sunt un fel de mini audiobook-uri (de 20 de minute) citite de voci care vă vor ghida către liniştea de dinaintea somnului. S-ar putea să recunoaşteţi vocea actorului britanic Stephen Fry sau pe a jurnalistei Laura Sydell.

Sunteţi tentaţi să încercaţi? Somn uşor!

Detalii pe calm.com

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO