Căutare

Share this article

Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de Învăţătură, cel mai citit târg de carte din România, îşi deschide din nou porţile pe 22 noiembrie, la Pavilionul Central Romexpo din Bucureşti, unde sute de mii de titluri te aşteaptă să le descoperi într-o atmosferă cu totul aparte. Cărţi propuse de peste 300 de edituri româneşti şi străine, tipografii, instituţii de învăţământ, centre şi institute culturale, îşi vor găsi casă, până pe 26 noiembrie, pe suprafaţa de 14.000 mp a spaţiului expoziţional.

Nu întâmplător Gaudeamus – organizat de Radio România (singurul radio din lume care-şi asumă un astfel de rol) – este cunoscut, nu doar ca unul dintre cele mai importante târguri de carte din România, dar şi ca o adevărată cafenea literară, unde atmosfera prietenoasă te ţine captiv multe ore printre standurile cu cărţi. Ediţia din acest an (cea de-a 24-a) prezintă peste 800 de evenimente, personalităţi ale peisajului cultural autohton, numeroase ateliere de creaţie şi evenimente dedicate celor mai tineri vizitatori. Ediţia actuală este cu atât mai specială cu cât îl are ca preşedinte pe dramaturgul şi jurnalistul Matei Vişniec iar ca invitat de onoare, Comisia Europeană, care provoacă publicul de toate vârstele cu un program de evenimente extrem de variat. 

Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, cu acces liber pentru preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, jurnalişti, profesionişti din domeniile editorial/educaţional, persoane cu dizabilităţi etc, şi pe baza biletelor (5 lei) şi a abonamentelor (10 lei), pentru cei care nu se încadrează în categoriile speciale de vizitatori.

 

Detalii privind nume de autori şi titluri de cărţi promovate de Gaudeamus vor fi disponobile în curând pe siteul evenimentului. Nu uitaţi, cărţile au nevoie de mâini care să le cuprindă şi de ochi care să le citească!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO