Premieră sud-americană la teatrul Gong din Sibiu - LIFE.ro

Căutare

Share this article

 „Aventurile lui Clott„, un spectacol de teatru cu păpuşi ce a făcut deja înconjurul lumii, ajunge în premieră şi în România, acesta urmând să fie jucat pe 17 aprilie, la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong„, din Sibiu. Creat de Laura Mac Laughlin (Argentina) şi Enrique Crohare (Chile) – de la compania de teatru al Companiei „Arriba las Hu!Manos” – spectacolul îi are în centru pe Clott şi surioara lui, Juana care, rămaşi singuri în grija bunicului, după ce părinţii lor au pierit, încearcă să descopere şi să înţeleagă lumea din jur.

Un spectacol despre acceptare, prieteneie şi diferenţe,  „Aventurile lui Clott” este menit să farmece orice copil cu vârsta de peste 3 ani.
Spectacolul celor de la ‘Arriba las Hu!Manos’ reinventează tehnica păpuşilor pe mână şi propune o călătorie muzicală în lumea fascinantă a teatrului de animaţie„, spun reprezentanţii teatrului Gong, care-i invită pe cei mici marţea viitoare, între orele 10.00 şi 18.00, să-l însoţească pe micul Clott în aventurile lui.

Biletele pentru spectacol pot fi achiziţionate, la preţul unic de 9 lei, de la sediul teatrului Gong  (miercuri – vineri 11,00 – 18,00, sâmbăta 10,00 – 18,00, duminica 10,00 – 14,00) sau online de pe site-ul teatrulgong.ro. Dacă vreţi să vedeţi „Aventurile lui Clott”, grăbiţi-vă! Pentru reprezentaţia de la ora 10.00 au fost epuizate toate biletele.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO