fbpx

Căutare

Share this article

Cea mai nouă prezentare de modă Gucci a fost, pe cât de interesantă, pe atât de înspăimântătoare. Şi asta pentru că The Cruise 2019 Fashion Show a avut loc printre mormintele de piatră ale necropolei romane Alyscamps, din apropiere de Arles (Provence, Franţa). Deşi nu mai e o noutate că italienii de la Gucci se autopromovează prin concepte şi personaje bizare (vezi creaţiile vestimenatre de anul trecut relaţionate la science fiction-ul din filmele anilor ’50-’60 şi mai ales din cunoscuta serie tv Star Trek), prezentarea casei de modă nu a fost una care să te lase indiferent.

Foto: gucci.com

Într-o atmosferă aproape horror, cu ceaţă şi lumânări pâlpâind în candelabre gotice, cu muzică sepulcrală în fundal, modelele au defilat în haine inspirate de o varietate de epoci, de la mantalele de stil renascentist până la cizmele cu toc înalt din anii 1970. Marcat de combinaţii bizare, de cămăşi cu funde, jachete a la Chanel, cruci, ochelari, machiaj gotic, pălării de episcop, mască de apicultor, The Cruise 2019 Fashion Show, dedicat deopotrivă femeilor şi bărbaţilor, a fost ca un fragment de film horror, cu personaje aflate la graniţa dintre viaţă şi moarte.

Foto: gucci.com

Printre vedetele showului s-a numărat tânărul sud-coreean Kim Jong-in (actor, cântăreţ, model, dansator) cunoscut mai ales cu numele de Kai, care a atras toate privirile într-un costum în carouri şi o bandana cu franjuri de cristal atârnîndu-i pe faţă.

La finalul prezentării, directorul creativ al brandului, Alessandro Michele, a apărut din flăcări, iar mai târziu, pe o mică scenă din cartierul necropolei, şi-a făcut apariţia Elton John – a cărui  estetică glam-rock a devenit o sursă importantă pentru Gucci mai ales din 2015, când Alessandro Michele a preluat conducerea casei de modă.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO