Căutare

Share this article

Au trecut trei ani de când albumul de debut al unei cântăreţe a urcat pe primul loc în celebrul Billboard 200, mai exact de la ”Title”, al lui Meghan Trainor, care devenea numărul unu în topul american începând cu 31 ianuarie 2015. Acum, o altă cântăreaţă a preluat conducerea topului: Camila Cabello, al cărei prim album, intitulat „Camila”, a fost vândut în 119.000 de unităţi în prima săptămână de la lansare.

Frumoasa americancă de origine cubaneză şi-a făcut debutul în 2012 ca parte a formaţiei Fifth Harmony, dar a devenit faimoasă anul trecut graţie single-ului ”Havana”, ce a condus topurile muzicale din mai multe ţări, inclusiv Marea Britanie şi SUA.

Camila Cabello, care are aproape 21 de ani, este de altfel şi cea mai tânără artistă care a ajuns pe primul loc cu albumul de debut, după Ariana Grande, care a debutat la vârsta de 20 de ani şi o lună în celebrul top.  

Cabello se înscrie de asemenea pe lista acelor cântăreţe care au ajuns să conducă topul Billdoard 200 după ce iniţial s-au clasat pe primele locuri în top alături de formaţiile din care făceau parte: Cabello a făcut parte din grupul Fifth Harmony atunci când acesta a figurat pe primele locuri ale Billboard, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul lui Gwen Stefani (No Doubt), Beyoncé şi LeToya ( Destiny’s Child), Lauryn Hill (Fugees), Patti LaBelle (Labelle), Stevie Nicks (Fleetwood Mac), Linda Ronstadt Supremes) şi Janis Joplin (Big Brother şi Holding Company).

Pe locul al doilea în Billboard 200 se află acum coloana sonoră a filmului „The Greatest Showman”, cu 104.000 de unităţi vândute; pe locul al treilea, se poziţionează  „÷ (Divide)” al lui Ed Sheeran, cu 47.000 de unităţi vândute; pe locul patru, „Stoney”, al lui Post Malone, şi pe locul cinci, „Reputation”, al lui Taylor Swift.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO