fbpx

Căutare

Share this article

Smartphone, smartwatch, totul este smart în ziua de azi. Acest lucru înseamnă că tehnologia evoluează cu paşi extrem de rapizi, ceea ce duce şi la evoluţia societăţii. Există şi cântare smart, conectate la aplicaţii pentru iOS şi Android şi, în curând va exista şi o perie de păr inteligentă.

Prima perie de păr inteligentă care îţi permite să-ţi urmăreşti şi să-ţi îmbunătăţeşti sănătatea părului, se va lansa în toamna acestui an şi va fi un produs în colaborare cu Kérastase şi L’Oréal, cei care aduc expertiza în îngrijirea părului în întreaga lume şi Withings, brandul  care aduce conectivitatea cu aplicaţiile mobile produselor de zi cu zi. Rezultatul este o perie de păr inovativă ce se sincronizează perfect cu smartphone-ul tau pentru a furniza informaţii valoroase de ajutor în revoluţionarea rutinei zilnice de îngrijire.

Hair Coach este capabilă să facă o analiză completă a sănătăţii părului astfel:

·         Urmăreşte elasticitatea părului şi te învaţă prin intermediul aplicaţiei cum să eviţi uscarea părului.

·         Măsoară deteriorarea la nivelul cuticulelor pentru a te a învăţa cum să îţi hidratezi părul.

·         Controlează calitatea părului pentru a evita ruperea acestuia.

·         Optimizează distribuţia de sebum pentru a evita încurcarea părului.

Inventatorii acestei perii de păr inteligente spun că tot ceea ce trebuie să faci este să-ţi perii părul pentru că de restul se ocupă Hair Coach.

Prevăzută cu un mâner elegant, Hair Coach este un produs de îngrijire profesional prevăzut cu o densitate mare de peri din nailon şi păr de mistreţ, capabili să-ţi îngrijească perfect podoaba capilară.

După ce îţi vei instala şi aplicaţia în telefon, aceasta va detecta în mod automat ori de câte ori este folosită peria şi va colecta toate datele. După terminarea sesiunii de periat, toate datele îţi vor fi trimise automat cu ajutorul Bluetooth sau Wi-Fi în telefon şi la sfârşitul zilei sau al săptămânii vei avea un grafic complet al evoluţiei stării de sănătate a părului tău.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO