fbpx

Căutare

Share this article

În această primăvară îţi propunem să te reinventezi! Să încerci un look nou, să-ţi înnoieşti garderoba şi să te simţi bine în pielea ta. De aceea, ţi-am pregătit câteva sugestii care să te ajute să remediezi toate problemele întâmpinate în sezonul rece, precum lipsa de energie, kilogramele în plus şi starea de letargie.  

La începutul sezonului cald, simţim nevoia de o schimbare, ne dorim să arătăm mai bine, să avem un look mai fresh şi tineresc, să fim cea mai bună versiune a noastră. Iar acest lucru este perfect normal, primăvara ne schimbă starea de spirit, un lucru demonstrat ştiinţific, fiindcă ADN-ul nostru este influenţat de anotimpuri. De exemplu, iarna organismul nostru tinde să intre într-o uşoară stare de hibernare, acumulând grăsimi pentru a face faţă frigului. Iar asta poate însemna de la acumularea câtorva kilograme în plus la celulită sau la sentimentul că nu te mai simţi bine în propria piele. Chiar dacă iarna şi-a pus amprenta asupra organismului nostru, primăvara este momentul perfect pentru a remedia toate neplăcerile cauzate de sezonul rece. Iată ce poţi face ca să arăţi mai bine şi să te simţi mai bine:

Siluetă remodelată

Dacă iarnă hainele groase ne ajută să ascundem kilogramele în plus, odată cu venirea primăverii ne adaptăm garderoba şi ne dorim să arătăm bine. În plus, soarele şi căldura ne vor duce cu gândul la vacanţă, la plaje însorite şi costume de baie. Iar dacă nu te simţi confortabil cu silueta pe care o ai, există soluţii. Probabil ştii deja că dietele drastice nu reprezintă cea mai bună abordare atunci când vrei să scapi de kilogramele în plus. Un stil de viaţă sănătos este o recomandare mult mai bună, aşa că mizează pe o alimentaţie echilibrată şi pe multă mişcare. Iar dacă vrei să slăbeşti localizat, poţi încerca terapiile estetice neinvazive. De exemplu, tehnologia Vanquish, disponibilă în centrul Elite Estet, face minuni pentru zona abdomenului. Acest sistem îndepărtează selectiv ţesuturile de grăsime, cu o serie de tratamente neinvazive. Pot fi tratate zone mari ale corpului, fără disconfort sau timp de recuperare. Celulele adipoase sunt distruse după ce se obţine o temperatură terapeutică indicată, reducând în mod selectiv stratul de grăsime, în timp ce ţesutul înconjurător rămâne neschimbat. După o serie de 4 – 6 tratamente de 45 de minute, cele mai multe studii clinice arată rezultate vizibile şi măsurabile. Unii pacienţi pot vedea reducerea stratului de grăsime chiar după câteva zile de la primul tratament. În studiile clinice, după o serie de patru şedinţe, pierderea medie înregistrată a fost de 3 până la 7 centimetri din circumferinţa taliei. În plus, tratamentul nu prezintă riscuri, pacienţii putând să îşi reia activitatea zilnică imediat. Această terapie este recomandată celor care vor să scape de grăsime rapid şi sigur, fără a folosi metode chirurgicale.

Iar dacă vrei să remodelezi alte zone ale corpului, precum braţe, coapse, genunchi sau fese poţi testa tehnologia brevetată Exilis Elite, disponibilă în centrul Elite Estet. Aceasta foloseşte încălzirea controlată a ţesutului prin intermediul radiofrecvenţei, combinând acţiunea ultrasunetului cu răcirea pielii. Radiofrecvenţa are ca scop încălzirea în profunzime a ţesutului adipos iar activitatea metabolică este iniţiată în timp ce procesul de lipoliză este accelerat. Astfel, celulele grase scad în volum, având ca efect reducerea ţesutului adipos.

Adio, imperfecţiuni!

Dacă în sezonul rece scăpăm de grija celulitei, a vergeturilor sau a altor imperfecţiuni, odată cu venirea primăverii ne dorim să purtăm haine lejere, vaporoase, rochii sau fuste care lasă multă piele la vedere. Dacă aceste imperfecţiuni îţi dau bătăi de cap, acum este momentul să nu te mai stresezi şi să porţi exact ce îţi place. Fiindcă există tehnologii revoluţionare ce te pot ajuta să ai o piele frumoasă, fără imperfecţiuni. De exemplu, tehnologia X-WAVE, disponibilă în centrul Elite Estet, foloseşte terapia cu unde de şoc acustice, fiind foarte eficientă pentru tratarea celulitei (gradul I, II, III), tratarea vergeturilor şi a cicatricelor inestetice (gradul I, II, III), pentru rejuvenarea pielii şi creşterea elasticităţii acesteia, stimulând în acelaşi timp sistemul limfatic. Acest aparat nu necesită un regim special, terapia fiind nedureroasă. În plus, este un tratament rapid ce oferă o rată de satisfacţie excelentă raportată la pacienţii din întreaga lume.

 

Tratamentele sunt disponibile în centrul Elite Estet, Primăverii, Rosenthal 41, et.2, ap.3, Sector 1, Bucureşti; 0733.844.030 sau [email protected]. Mai multe informaţii: eliteestet.ro 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO