Primul copil Gerber cu sindrom Down - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Doar dacă nu eşti părinte nu ai auzit de brand-ul de mâncare pentru bebeluşi Gerber, dar probabil vei auzi curând.

Gerber Baby este probabil cel mai cunoscut brand de mâncare pentru bebeluşi din lume şi a apărut în 1927, în oraşul Fremont din statul Michigan unde Daniel Frank Gerber care avea deja o fabrică de conserve, la sugestia soţiei sale pediatru, a început să facă mâncare mărunţită pentru propriul copil. Aşa s-a născut o nouă idee de business care are deja 90 de ani.

Pe eticheta produselor a apărut desenul în cărbune al unui bebeluş şi aşa a fost uşor de recunoscut marca. Însă, din 2010, departamentul de marketing al companiei a avut ideea de a organiza anual un concurs la care să participe toţi părinţii cu bebeluş, în urma căruia să fie ales bebeluşul Gerber al anului respectiv. Anul acesta, este pentru prima dată când a fost ales un copil cu Sindrom Down.

Lucas Warren este un bebeluş în vârstă de 1 an din oraşul Dalton, Georgia căruia „îi place să se joace, să râdă şi adoră să-i facă pe ceilalţi să râdă” după cum îl descria mama lui, Cortney pentru Today Parents.

Cortney Warren a spus că a intrat în concursul Gerber ca urmare a unui capriciu, după ce o rudă i-a arătat afişul campaniei. Aşadar, după ce a postat o poză de-a lui Lucas pe Instagram folosind hashtag-ul concursului, ea şi soţul ei au primit mesajul că fiul lor a fost ales din peste 140 de mii de copii ca fiind imaginea Gerber a anului 2018.

Bill Partyka, CEO şi preşedinte al companiei Gerber a spus că zâmbetului şi expresia fericită a lui Lucas a frânt inimile tuturor din echipa Gerber.

În fiecare an alegem bebeluşul care exemplifică cel mai bine moştenirea Gerber, aceea de a recunoaşte că fiecare bebeluş este un Gerber baby. Anul acesta Lucas este potrivirea perfectă”, a mai spus Paryka.

Sperăm că acest lucru va avea impact asupra tuturor şi va aruna puţină lumină asupra comunităţii cu nevoi speciale şi va ajuta mai multe persoane cu nevoi speciale să fie acceptate, nu limitate. Ei au potenţialul de a schimba lumea, la fel ca oricare dintre noi”, a spus tatăl lui Lucas.

Cortney a declarat că speră ca fiul ei să nu mai fie văzut doar ca un copil cu Sindrom Down, ci şi ca unul amuzant, vesel căruia îi place muzica şi îi place să socializeze. ”Chiar dacă are Sindrom Down, mai întâi de toate este Lucas. Are o personalitate incredibilă şi face achiziţiile pe care le face orice copil…sperăm că atunci când va creşte şi va vedea asta să fie mândru de el şi nu ruşinat de dizabilitatea lui”.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO