Primul Crăciun alături de Regină - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Mai e puţin pâna la nunta din primăvară a Prinţului Harry cu Meghan Markle însă familia regală pare să o fi primit deja în sânul ei pe simpatica actriţă din ”Suits”. Conform The Sunday Times, americanca în vârtsă de 36 de ani va fi prima logodnică regală care-şi va petrece Crăciunul alături de Regina Elisabeta a II-a şi de întreaga familie regală, la Sandringham House, proprietatea privată a reginei din Norfolk.
Şi iată cum prezupoziţiile că această femeie independentă, care luptă pentru feminism, această americancă metisă (prima de altfel care intră în familia regală britanică) schimbă uşor uşor tradiţiile de la Palat, devin plauzibile.
Aşa cum se ştie, logodnicele nu sunt invitate de obicei la această întâlnire de vacanţă a familiei regale. Nici măcar Kate Middleton, care în 2010 era proaspăt logodită cu Prinţul William, nu a luat parte la întânirea de Crăciun din acel an. Cu toate acestea, spun sursele, Prinţul Harry a cerut reginei să facă o excepţie pentru Markle, iar aceasat a făcut-o!. Ceea ce demonstrează că familia prinţului a ”adoptat-o” deja pe  Markle.
După Crăciun, Harry şi Markle vor călători în SUA, unde vor petrece Anul Nou împreună cu familia lui Meghan. Suntem nerăbdători să vedem imagini cu ei de sărbători!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO