fbpx

Căutare

Share this article

Qatar Airlines a dus ideea de calitate a zborului la un alt nivel. De curând, celebra companie a inaugurat o nouă opţiune pentru pasagerii business class. Acum clienţii Qatar pot zbura de la Doha la Paris sau Londra bucurându-se de intimitate şi confort alături de familie… într-un pat dublu. Da, la mii de metri altitudine!

Această opţiune de lux a fost introdusă în cursele efectuate cu Boeing 777 pe rutele Doha-Londra şi Doha-Paris. Paturile duble de la business class sunt, de fapt, scaunele single care se transformă, renunţând la paravanul despărţitor, în paturi duble. Opţiunea vine la pachet, desigur, cu perne şi pilote de lux, dar şi cu posibilitatea de a îţi permite intimitate la înălţime.

 

 

Pentru familii există şi posibilitatea achiziţionării unui bilet QSuite de patru locuri. Pasagerii pot uni cele 4 măsuţe pentru a se bucura de un spaţiu comun, ca în propriul living. QSuite, dispune de uşi glisante care permit conturarea unui spaţiu intim pentru familie sau prieteni, care pot lucra, cina sau dormi împreună. „Apartamentul” din avion este dotat, pe lângă patul dublu, cu buton „do not disturb” şi cu spaţiu generos de depozitare. 

Oficialii Qatar Airways  se mândresc cu „primul pat dublu la înălţime” şi explică decizia de a instala aceste facilităţi prin dorinţa de a oferi cât mai mult confort şi intimitate pasagerilor.

Trebuie să recunoaştem că e tentantă ideea de a dormi îmbrăţişaţi de persoana iubită la mii de metri altitudine! 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO