fbpx

Căutare

Share this article

Familia Regală Britanică pare că şi-a propus să ţină prima pagină a ziarelor încă de la începutul anului. După ce nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle s-a remarcat deja ca evenimentul anului 2018, este rândul Prinţesei Charlotte să ne răpească inimile.

Mica prinţesă, fiica Prinţului William şi a Ducesei Katherine, îi calcă pe urme frăţiorului său mai mare şi… merge la grădiniţă.

Momentul nu a fost ratat de mama sa. Cunoscută ca un foarte bun fotograf, Kate, Ducesa de Cambridge a imortalizat prima zi de şcoală a micuţei Charlotte. Prinţesa Charlotte, în vârstă de numai doi ani a mers pentru prima dată la grădiniţă (la Willcocks Nursery School), însă, aşa cum ne-o arată şi fotografiile, este foarte fericită şi îşi poartă cu mândrie ghiozdanul.

Imaginile sunt la fel de „răpitoare” ca şi cele pe care Ducesa le-a realizat Prinţului George. Ambii copii regali au răpit inimile britanicilor (şi nu numai), fotografiile cu cei doi devenind foarte uşor virale pe reţelele de socializare. ŞI ne aşteptăm ca cel de-al treilea copil al cuplului William & Kate (care se va naşte în aprilie) să aibă acelaşi succes la public.

Se pare că micuţa Charlotte este încă de mică foarte atentă la stilul său vestimentar (şi mama sa dă întotdeauna dovadă de bun gust!). Prinţesa a purtat o hăinuţă roşu de burgundia, o eşarfă rozalie şi pantofiori jucăuşi, asortaţi vestimentaţiei. Ghizdanul prinţesei are nuanţe rozalii, buline albe şi desene cu ponei. Probabil mica prinţesă este deja îndrăgostită de unul dintre cele mai practicate sporturi de la Palat: echitaţia. Vă lăsăm să îi admiraţi ţinuta!

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO