fbpx

Căutare

Share this article

Prinţii William şi Harry, alături de Kate, Ducesa de Cambridge, vizitează astăzi Grădina Albă de la Palatul Kensigton, dedicată memoriei Prinţesei Diana. Vizita are loc cu o zi înainte de comemorarea a 20 de ani de la tragicul accident în care lumea întreagă a pierdut-o pe Lady Di.

The Sunken Garden de la Palatul Kensington a fost anul acesta ornamentată cu flori albe şi transformată în „The White Garden” în memoria Prinţesei Diana, care vizita adesea grădinile Kensigton-ului.

Prinţii şi Ducesa vor primi un tur ghidat alături de şeful grădinarilor de la Palat, cel care o întâmpina aici pe Lady Di. Vor vorbi despre designul ales şi despre câteva dintre plantele preferate ale Prinţesei Diana.

Grădina a fost inspirată de amintirile din viaţa prinţesei, de stilul şi imaginea ei şi a fost numită „Albă” pentru că au fost plantaţi 12.000 de bulbi de flori albe. Este al patrulea memorial londonez creat în amintirea prinţesei Diana. Celelalte sunt Diana Memorial Playground de la Palatul Kensington, fântâna din Hyde Park şi Diana Memorial Walk de la Palatul St. James.

Prin această vizită, Prinţii William şi Harry vor aduce un omagiu vieţii şi operei mamei lor, precizează News.ro, citânt un comunicat de la Palatul Kensington. Familia regală se va întâlni cu reprezentanţi ai asociaţiilor caritabile susţinute de Diana, printre care Great Ormond Street Hospital, National Aids Trust şi Leprosy Mission. Prinţesa de Wales a murit pe 31 august 1997 la Paris, când William, acum Duce de Cambridge, avea 15 ani, iar fratele său, Harry, 12 ani.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO