fbpx

Căutare

Share this article

În doar câteva săptămâni, Printul Harry şi Meghan Markle îşi vor spune jurămintele la cea mai aşteptată nuntă a anului. Nunta regală va fi, fără doar şi poate, una de vis, dar de vis trebuie să fie şi luna de miere, despre care nu se zvonise nimic până acum, toţi întrebându-se spre ce loc vor porni cei doi odată ieşiţi pe uşa capelei St George a Castelului Windsor. Dar iată că o sursă apropiată cuplului a confirmat chiar zilele acestea pentru Travel & Leisure că Harry şi Meghan au ales Namibia ca ţară în care îşi vor petrece prima vacanţă împreună, ca soţ şi soţie.

Cum de au ales tocmai o destinaţie din Africa de Sud? Dacă dai un simplu search pe Google, vei vedea că Namibia este un loc cu totul special, unde doi îndrăgostiţi pot petrece împreună experienţe de neuitat. În Namibia poţi merge la dunele de nisip Sossusvlei, ce pot fi accesate cu maşina şi apoi pe jos. Acolo trăiesc animale pe care nimeni nu s-ar aştepta să le vadă atât de aproape: zebrele, antilopele, struţii, leiii. În Namibia, poţi vizita  Kaokoland, adăpostul tribului Himba, unul dintre ultimele triburi nomade africane. Poţi să planifici un safari care să te poarte peste coasta Skeleton, de unde să poţi admira păsări şi peisaje unice.

Dacă pentru unii, alegerea cuplului este surprinzătoare, pentru alţii, decizia lor este previzibilă atâta vreme cât Harry şi-a demonstrat în repetate rânduri dragostea pentru Africa, unde a călătorit de nenumărate ori, inclusiv în Botswana (acesta fiind patronul Rhino Conservation Botswan – asociaţie caritabilă care luptă pentru protejarea rinocerilor din Botswana).

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO