fbpx

Căutare

Share this article

Dacă aveţi drum prin Târgu Mureş, nu rataţi hotelul Privo. Situat aproape de centru, este un concept hotelier în care îmbinarea modernului şi a clasicului a fost realizată la cele mai înalte standarde recunoscute şi premiate internaţional.

Privo este un refugiu minimalist pentru business şi relaxare, unde designul propune un dialog cald şi primitor cu ansamblul istoric format din Vila Csonka şi parcul cu o suprafaţă totală de 3.500 de mp.

Între hotelul propriu zis, Vila Csonka, şi parc există legături neaşteptate: holuri decorate minimalist, ieşiri surpinzătoare…

Pe aleea principală de acces pietonal la Vila Csonka, oaspeţii se pot bucura de liniştea unui parc a cărui vegetaţie punctează şiruri de cascade minimaliste.

Restaurantul, crama, spa-ul, sălile de conferinţe sunt câteva dintre elementele prin care hotelul caută să ofere o simbioză perfectă între relaxare şi muncă.

Camerele sunt luminoase, confortabile, iar două dintre apartamente sunt cu adevărat de neuitat. Spaţiile sunt accentuate de suprafeţe transparente combinate cu materiale contemporane. Pe cât este hotelul de avangardist, pe atât de clasică şi spectaculoasă este vila Csonka legată organic de clădirea principală. Ea a fost renovată din temelii, păstrîndu-se şi respectîndu-se de către proprietari stilul, accentele, mobilierul şi decoraţiunile casei iniţiale. Imaginile sunt mai mult decît elocvente.

Detalii pe: www.privo.ro

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO