Programează-te online la unul dintre cele mai renumite saloane din zona ta - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Saloanele de înfrumusețare și-au înscris afacerile online pentru a primi noi clienți din mediul acesta. În vederea obținerii unei programări tot ce trebuie să faci este să descarci o aplicație, iar apoi totul va fi foarte simplu. Programează-te online la unul dintre cele mai renumite saloane din zona ta, fără să te deplasezi din confortul propriei case!

Zeci de saloane de înfrumusețare din toată țara te așteaptă pentru noi programări! 

41 de orașe sunt disponibile online pentru a face o rezervare a locului la salonul de înfrumusețare dorit. Doamne sau domni, fiecare poate beneficia de luxul timpului. Vei putea face orice în timp ce te programezi la salon și poți fi oriunde. Dacă vrei să faci o programare la tuns sau vrei să optezi pentru o întreagă schimbare a înfățișării, apelează la profesioniști!

Tot ce trebuie să faci pentru a te bucura de confortul rezervărilor este să folosești aplicatia Stailer pentru programari. Aceasta este gratuită și se poate instala din Google Play, App Store sau App Gallery. Nu se percepe niciun cost pentru programare și nici pentru instalarea aplicației. Ai la dispoziție o mulțime de informații importante care să te ajute să alegi unul dintre cele mai bune saloane. 

Poți intra de pe site să te programezi sau de pe aplicație. După ce ai făcut un cont, selectează zona din lista acestora, apoi genul tău și serviciul de care ai nevoie. În cazul în care vrei să mergi la un salon pentru a te relaxa și nu știi ce serviciu să alegi, optează pentru catalogul cu inspirație. Catalogul conține lucrări ale specialiștilor din industria hair & beauty, specialiști care au serviciile disponibile pe site. 

Saloanele și stiliștii au în dreptul lor și recenzii ale clienților. Așadar, dacă vrei un spațiu curat și modern în care să te relaxezi în timp ce apelezi la o nouă tunsoare, consultă și secțiunea de recenzii! Toate recenziile sunt verificate pentru a asigura clienților păreri reale. Fiecare salon și stilist dispune de această secțiune, care descrie experiența clienților la ei. După ce ai onorat o programare, îți poți spune și tu părerea. 

Ce poți face prin intermediul acestei aplicații?

În plus față de recenziile disponibile, de pe aplicație mai poți seta și remindere pentru programări. Periodic aplicația îți trimite notificări la intervalul stabilit de tine, pentru a nu uita de programare. Un alt beneficiu al aplicației este faptul că în contul tău se stochează orice programare. În acest fel o poți repeta fără să parcurgi încă o dată pașii anteriori. 

Avantajul cel mai mare este faptul că de oriunde și oricând te poți programa. Aplicația și site-ul sunt foarte ușor de utilizat și nu trebuie să te deplasezi sau să suni pentru a găsi un loc disponibil. Data și ora la care vei merge la salon sunt stabilite de tine, iar dacă se întâmplă să fie necesară anularea programării o poți face din contul tău. În plus, ai posibilitatea și de a muta la o altă dată sau oră programarea. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO