Pudre bronzante pentru un ten sărutat de soare - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Pudra bronzantă este unul dintre produsele esenţiale ale verii. Îi oferă tenului un efect subtil de bronz, fără să te expui la soare, doar cu ajutorul machiajului, sau intensifică pielea deja bronzată, oferindu-i o strălucire aparte. Vei arăta ca şi când te-ai fi întors din vacanţă. Iar dacă pleci deja în concediu, acest produs nu trebuie să-ţi lipsească din portfard. Inspiră-te din lista propusă de noi, cu unele dintre cele mai apreciate şi vândute pudre bronzante!

Terracotta Light, Guerlain, 248 lei

Emblematica pudră bronzantă îşi reinventează formula pentru a-ţi oferi un aspect natural şi irizant. Având ca inspiraţie razele strălucitoare ale soarelui, particulele fine de perle din formulă învăluie tenul într-o strălucire subtilă. Poţi alege din cele şase armonii ce oferă pielii prospeţime, graţie tonurilor de roz şi coral, pentru un rezultat cât mai natural Pe lângă efectul de piele sărutată de soare, textura ultra delicată este îmbogăţită cu vitaminele C & E, ce protejează pielea împotriva radicalilor liberi. Nuanţele infuzate cu pigmenţi solari îţi vor învălui pielea cu un parfum discret de ylang-ylang şi flori de portocal. O adevărată încântare!

Diorskin Mineral Nude Bronze, Dior, 220 lei

Noua pudră bronzantă îi va oferi tenului un aspect sănătos şi natural, graţie mineralelor aurii din formulă, ce captează lumina şi multiplică efectele soarelui pe piele, intensificând culoarea tenului pentru un efect unic, luminos şi natural. Formula este îmbogăţită cu vitamine şi minerale, iar textura este lejeră, fără să lase tenul încărcat. Pudra este disponibilă în şase nuanţe irizate, ce conţin tonuri aurii şi rozalii, astfel că se adaptează la toate tonurile de piele. Se poate aplica în forma cifrei trei, începând de la tâmple spre pomeţi, apoi terminând de-a lungul maxilarului. Ori o poţi utiliza pe toată faţa, pentru un aspect sănătos şi natural.

Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals, Vita Liberata,  135 lei, exclusiv în magazinele Sephora

Această pudră este un produs inovator ce îmbină tehnologia de ultimă generaţie cu o formulă organică. Este cel mai simplu mod de a obţine o strălucire naturală, fără soare, doar cu ajutorul machiajului. Aceasta conţine ingredientul DHA care este eliberat treptat pentru a crea gradual un bronz de durată, chiar şi după îndepărtarea machiajului. Pudra oferă tenului un aspect satinat datorită microcristalelor ce reflectă lumina. Trystal Pressed Self Tanning Bronzing Minerals se aplică deasupra fondului de ten, pe pomeţi sau maxilar pentru a contura trăsăturile sau pe toată suprafaţa  tenului pentru a obţine un efect de bronzare instant. Nu are miros, iar formula sa nu conţine parabeni, sulfaţi, silicon sau chimicale dăunătoare pielii.

Bronzing Powder, Sephora Collection, 66 lei

Textura sa mată şi ultra-fină fuzionează perfect cu pielea, iar rezultatul este de lungă durată şi uniform, fără urme. Formula sa conţine nuanţe ce se adaptează perfect tuturor tonurilor de piele, este subtil parfumată iar odată aplicată se va transforma într-o pudră catifelată ce îţi va învălui pielea într-un bronz subtil şi natural, oferindu-i un efect de netezire şi o senzaţie de extra confort. Ambalajul este practic, fiind prevăzut cu oglindă.

Bronzer Shimmer & Shine Powder Luminous Effect, Douglas Makeup, 79 lei

O pudră bronzantă cu tonuri multiple ce dă tenului un aspect bronzat şi uniform, adaptându-se perfect indiferent de tonul pielii. O poţi utiliza pentru tot chipul, pentru a obţine piele mai închisă la culoare şi efect de bronz instant ori o poţi utiliza pentru a contura pomeţii, linia maxilarului şi a nasului. Textura sa pudrata este uşor de aplicat uniform. Dacă vrei să obţii un efect subtil, foloseşte o pensulă pentru pudră, iar pentru a defini trăsăturile alege o pensulă plată, care să te ajute să trasezi conturul chipului.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO