fbpx

Căutare

Share this article

Randi şi artiştii din gaşca Famous Production lansează un nou proiect: GADJO. Prima lor piesă se intitulează Şaraiman, o melodie ce combină perfect versurile profunde cu un refren melancolic dar plin de energie, cunoscut tuturor din muzica lăutărească.

„Piesa aceasta a venit dintr-o inspiraţie de moment; am chemat gaşca în studio, am înregistrat şi a plăcut tuturor ce a ieşit, aşa încât ne-am decis să punem bazele unui nou proiect. Muzica Gadjo este diferită de stilul cu care ne-am obişnuit publicul fiecare dintre noi şi sunt foarte curios de reacţiile oamenilor. Lucrez deja la alte piese pentru acest proiect”, spune Randi.  

Gadjo este un proiect marca Famous Production, care porneşte de la muzica reprezentativă din folclorul balcanic, pe care o îmbină cu linii melodice, orchestraţii şi versuri actuale, rezultând un amestec nou şi surprinzător.  

Randi îşi găseşte inspiraţia în toate genurile muzicale şi pentru a explora diversitatea muzicii, el pune bazele acestui nou proiect, din care alături de el fac parte toţi «faimoşii»: Jo, Nadir, Edward Sanda, Rina şi Claudia. 

Gadjo este o coproducţie Famous Production şi Cat Music, care împreună cu artiştii lor îşi propun să readucă în atenţia publicului melodii celebre de demult, reinterpretate într-o formă actuală, care pot fi ascultate chiar şi în club. 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO