fbpx

Căutare

Share this article

Reese Witherspoon ştie foarte bine că la o petrecere trebuie să te simţi, înainte de toate, bine iar la confortul şi starea ta de spirit ajută din plin hainele cu care eşti îmbrăcată. Cu acest gând în minte, actriţa din ”Big Little Lies” a creat, alături de echipa brandului său, Draper James, o colecţie vestimentară dedicată party-urilor!

Aceste piese au fost create special pentru Saks bazate pe ideea de petrecere„, spune Witherspoon pentru InStyle.com despre această colecţie pe care a conceput-o special pentru celebrul site Saks Fifth Avenue, singurul loc de altfel de unde poţi cumpăra aceste ultime creaţii ale sale. Fiindcă întotdeauna caută haine pe care să le poată îmbrăca rapid şi în care să se simtă comod, Witherspoon şi-a dorit ca şi această colecţie să cuprindă astfel de haine, perfecte, după cum spune ea, pentru aproape orice ocazie.

Rochii înflorate sau dungate, fuste şi bluze şic, materiale uşoare, croieli simple se regăsesc în această colecţie sinceră şi elegantă.

Aşa că, alege-ţi ce-şi place mai tare din această colecţie de pe saksfifthavenue.com (unde găseşti piesele la preţuri cuprinse între 165 şi 495 dolari) şi… go to the party!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO