Căutare

Share this article

Nimeni nu se aştepta să o vadă la Săptămâna Modei de la Londra pentru simplul fapt că nu mai fusese niciodată până acum. Însă ieri, 20 februarie, Regina Elisabeta a II-a i-a surprins pe toţi cu apariţia sa la unul dintre show-urile evenimentului, mai exact, la prezentarea de modă a lui Richard Quinn, unul dintre cei mai talentaţi designerii britanici ai noului val. Îmbrăcată, ca de fiecare dată, extrem de elegant, într-o rochie şi jachetă de tweed albastru deschis împodobită cu cristale Swarovski, marca Angela Kelly (unul din designerii ei preferaţi), şi accesorizată cu mănuşi, pantofi şi geantă de culoare neagră, regina în vârstă de 91 de ani a fost o prezenţă fermecătoare la acest eveniment la care au luat parte personalităţi de genul Kate Moss şi Sienna Miller, Anna Wintour, Angela Kelly. Cu Wintour, editorul Vogue, şi cu designerul Kelly, Regina a stat de vorbă şi a râs întreaga seară.

O puteţi vedea în imagini pe Regina Elisabeta a II-a aşezată în primul rând, lângă podium, între cele două celebrităţi din lumea fashion, zâmbind şi conversând.

Faptul că Regina (cunoscută pentru nenumăratele recepţii organizate în cinstea unor designeri de top) a fost personal la Săptămâna Modei demonstrază cât de mult preţuieşte creativitatea şi frumosul şi cât de mult crede în talentul tinerilor artişti.

Ca un tribut adus industriei şi ca moştenire pentru toţi cei care au contribuit la moda britanică, aş vrea să prezint acest premiu pentru talente tinere„, a rostit Regina în momentul în care a urcat pe podium pentru a înmâna premiul designerului Richard Quinn (care a prezentat o colecţie interesantă, cu combinaţii stranii de rochii colorate şi căşti ca de motociclist). Premiul, acordat în semn de recunoaştere a rolului jucat de industria modei în societate şi diplomaţie (după cum precizează Palatul Buckingham într-un comunicat) va reveni anual, de acum înainte, unui designer britanic care va da dovadă de originsalitate şi talent excepţional.

 

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO