Căutare

Share this article

Poate o să crezi că e o glumă, dar nu este. Regina Elisabeta deţine un McDonald’s în apropiere de Londra. Mă rog, nu chiar ea, ci Coroana Britanică care, conform Business Insider, deţine, în Oxfordshire, la 80 de mile depărtare de Londra, parcul de retail Banbury Gateway Shopping Park.

Aici se află, printre branduri precum Starbucks, M&S Café sau Ed’s Easy Diner, şi un McDonald’s cu Wi-Fi gratuit, tablete Samsung la mese şi chiar staţii de încărcare a telefonului.

Oamenii spun întotdeauna: O, regina trebuie să mănânce din farfurii de aur cu cuţite şi furculiţe de aur. „Da, câteodată, dar la Balmoral ea a mâncat fructe dintr-un recipient galben din plastic Tupperware„, mărturiseşte, citat de In Style, fostul bucătar-şef al reginei. Te-ai putea aştepta aşadar să o vezi pe regină intrând într-un fast food pentru un prânz copios?

Cei care-şi amintesc de faptul că prinţesa Diana îi însoţea, din când în când, la McDonald’s pe micuţii (pe-atunci) William şi Harry, dar şi cei care cunosc excentricităţile Reginei Elisabeta (a angajat, la un moment dat, pe cineva care să-I poarte pantofii) ar putea spune că da.

 

Nu ştim totuşi ce să zicem, având în vedere dieta destul de ordonată a reginei, însă, dacă va hotărî într-o bună zi să treacă pargul unui McDonald’s, cel din Banbury Gateway Shopping Park va fi cu siguranţă cel ales.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO