Rochia cămaşă, itemul must-have al primăverii - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Elegantă şi versatilă, rochia camaşă este o piesă vestimentară esenţială din garderoba acestui sezon.

Omniprezentă în cele mai importante prezentări de modă, a fost reinventată în diferite moduri de designeri şi promite să rămână în topul tendinţelor de îmbrăcăminte dedicate primăverii.

Se poartă modelele de cămăşi uni sau cu imprimeuri pentru ţinutele de zi, dar şi cămăşile cu aplicaţii, confecţionate din voal sau mătase, opţiuni ideale pentru ocaziile speciale. 

Cum se poartă rochia cămaşă
Pentru ţinutele din timpul zilei, vă recomandăm rochiile cămaşă din denim, extrem de versatile, potrivite atât la birou , cât şi la întalnirea stabilită după program. Denimul se numără de asemenea printre trendurile în vogă din această perioadă şi totodată o alegere inspirată pentru o varietate de ţinute.

Camaşile khaki, cu influenţe miltary, reprezintă o altă alternativă pentru o ţinută dinstinsă şi elegantă. Se poarta nuanţele de verde prăfuit, dar şi verdele închis, cu aplicaţii de inspiraţie militară.

Rochia cămaşă de seară
Rezervaţi ocaziilor speciale modele de rochii lungi sau midi, cu detalii preţioase, pline de rafinament. Vă recomandăm modele de tunici cu broderii, volane ample, imprimeuri vibrante  sau inserţii colorate.

De asemenea, accesoriile sunt la fel de importante pentru un look desăvârşit. Optaţi pentru sandale înalte sau pantofi stiletto care vor adăuga un plus de stil.
 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO