fbpx

Căutare

Share this article

Anul 2018 va fi un an al curajului sau nu va fi deloc! Cel puţin asta par să spună noile colecţii de rochii de mireasă propuse pentru această primăvară. Vorbim despre rochii de mireasă pentru femei îndrăzneţe, care nu au nimic de ascuns, şi care vor să fie „prinţese” în ziua nunţii, dar şi foarte-foarte sexy.

Pronovias

Imaginea miresei Pronovias a făcut înconjurul lumii pe internet. Este poate una dintre cele mai viralizate rochii de mireasă. Deşi nici măcar nu putem vorbi despre o rochie. Actriţa spaniolă Cristina Pedroche Navas a pozat în noua creaţie Pronovias care poate fi numită „salopetă de nuntă”, numai că este foarte, foarte subţire… şi se vede tot!

 

A post shared by Pronovias (@pronovias) on

Este o piesă vestimentară la care s-a lucrat nici mai mult nici mai puţin de 224 de ore. Este inspirată dintr-o colecţie mai veche a brandului şi este brodată cu peste 200 de cristale. (Ne întrebăm unde-or fi încăput?!)

Zuhair Murad

Creaţiile Zuhair Murad aproape că par cuminţi pe lângă propunerea de mai sus. Şi e adevărat, rochiile din colecţia bridal propuse de Murad au o notă „classy” şi sunt foarte elegante, chiar dacă preferă să se joace cu ochiul şi să ne lase să vedem destul de multă piele. Suntem convinşi că şi cel mai stoic preot s-ar emoţiona la vederea acestor mirese!

Berta

Colecţiile cu rochii de mireasă Berta sunt de-a dreptul senzuale. Deşi nici aceste rochii nu lasă foarte mult de lucru imaginaţiei. Tulul este aşezat la loc de cinste, dar şi broderiile cu fir strălucitor. Acestea din urmă par să ascundă nuditatea prin forme migălos lucrate, însă, într-adevăr, totul este înşelător când priveşti aceste modele, aceste rochii!

On Aura Tout Vu

Dacă nu cunoşteaţi brandul francez On Aura Tout Vu, puteţi să spuneţi „acum chiar că le-am văzut pe toate!” (aşa cum s-ar traduce, mai mult sau mai puţin colocvial, numele brandului). Rochiile de mireasă pe care francezii le-au adus pe catwalk au surprins până şi cele mai îndrăzneţe minţi. Mai ales că designerul a ales să acopere părţile pe care ni le imaginam dezgolite şi să lase la vedere… (poate) mult mai mult decât era cazul (sic!).

Cine ar purta o asemenea rochie de mireasă?, vă întrebaţi. Specialiştii în domeniu acordă acestor creaţii vestimentare foarte multe şanse. Aceştia spun că aceste rochii, care, practic, duc miresele (aproape) goale în faţa altarului, s-ar putea să nu fie folosite ca rochii principale la nuntă. Ele sunt mai potrivite ca rochii de schimb, după cununia religioasă, la petrecerile cu familia şi prietenii. Eu cred că o asemenea mireasă, dansând pe ring, ar face să plângă toţi burlacii din sală. Şi toate domnişoarele de onoare! 🙂

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO