Căutare

Share this article

Mai este puţin până când ne vom instala comod în fotoliul de acasă aşteptând să înceapă gala de decernare a premiilor Oscar. În noaptea dintre 4 şi 5 martie, Academia Americană de Film va hotărî care sunt cele mai bune filme din acest an iar noi vom vedea cine va ţine în mână trofeele pe scena Dolby Theatre din Hollywood (Los Angeles), graţie Digi24 şi Digi Film, care vor transmite în exclusivitate gala.

Pe care film pariezi în acest an? Pe „Shape of Water“, al lui Guillermo del Toro (care a primit 13 nominalizări la Oscar) sau pe „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“, a lui Martin McDonagh, răsfăţatul Globurilor de Aur (unde a primit patru trofee)? Pe „Dunkirk“, a lui Christopher Nolan (care are opt nominalizări la Oscar) sau pe „The Post“, al lui Steven Spielberg?

Între orele 01.30 şi 07.00, vei afla dacă predicţiile tale au fost în ton cu alegerile juriului. Şi nu doar atât! Vei putea recapitula, alături de jurnalista Oana Zamfir (care va comenta, împreună cu invitaţii săi, momentele serii), marile reuşite ale anului cinematografic, vei admira ţinutele vedetelor pe covorul roşu, vei râde cu comediantul Jimmy Kimmel (care va fi gazda evenimentului).

Este al patrulea an consecutiv în care Digi24 şi Digi Film vor transmite, în direct şi în exclusivitate, festivitatea de decernare a premiilor Academiei Americane de Film, aşa că
ştii deja că eşti pe mâini bune!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO