fbpx

Căutare

Share this article

Mai aveţi timp să participaţi la campania iniţiată de Fundaţia Hope and Homes for Children şi să aflaţi care esteRostul Postului. Campania astfel intitulată vă prooacă să postiţi pentru o zi şi să dăruiţi contravaloarea produselor pe care le-aţi fi consumaţi pentru o cauză nobilă.

Intraţi pe platforma online rostulpostului.ro, alegeţi produsele alimentare care vă plac, şi donaţi printr-un simplu click contravaloarea acestora. 39% din copiii României trăiesc în condiţii de sărăcie, dintre care unii cu mai puţin de 5 lei pe zi. Sunt zile în care unii dintre ei nu mănâncă deloc. Asta îi face, de cele mai multe ori, pe părinţi să îi lase în grija statului, în orfelinate, unde au de mâncare, dar sunt privaţi de afecţiune. Prin campania „Rostul Postului”, Fundaţia Hope and Homes for Children doreşte să dea rost zilelor din Postul Crăciunului. Cu ajutorul susţinătorilor care s-au alăturat campaniei, organizaţia îndeamnă oamenii să ţină post negru o zi şi să doneze contravaloarea meselor din ziua respectivă copiilor care trăiesc cu bani mai puţini decât costul unei cafele.

Puteţi alege alimentele şi felurile de mâncare pe care le-aţi fi consumat într-o zi. Puteţi alcătui o masă formată din feluri principale, băuturi şi deserturi. Sistemul calculează automat valoarea mesei, apoi, după completarea numelui, veţi fi direcţionaţi către o pagină securizată în care se efectuează plata online. Atenţie, mai aveţi timp să donaţi până în 24 decembrie de Ajunul Crăciunului.

S-au alăturat campaniei peste 300 de persoane, vedete, jurnalişti, personalităţi publice, dar şi oameni obişnuiţi care au renunţat la mâncare, în mod virtual, iar unii şi real, pentru a-i ajuta pe copiii care trăiesc în condiţii de sărăcie. Campania a fost iniţiată de Amalia Enache, jurnalist PRO TV, Dragoş Bucurenci, prezentatorul emisiunii „Supravieţuitorul” de la PRO TV şi purtător de cuvânt al Hope and Homes for Children, Ştefan Dărăbuş, director regional pentru Europa Centrală şi de Sud al Hope and Homes for Children şi Magor Csibi, director de program WWF România, iar lor li s-au alăturat actriţa Oana Pellea, Alex GâlmeanuCorina Caragea şi Raluca Arvat, Vladimir Drăghia, Zoli Toth, Marius Manole, Cori Grămescu şi mulţi alţii. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO