fbpx

Căutare

Share this article
Casele Hermes şi Vuitton propun pentru sezonul primăvară-vară 2016 soluţii curajoase în domeniul accesoriilor pentru bărbaţi. Încă se poartă genţile de mână sau de umăr, dar se poate remarca o revenire în forţă a rucsacurilor în diverse nuanţe, forme, stiluri şi culori, care să completeze atât o ţinută de stradă elegantă, cât şi o ţinută de birou.
 
Rucsacul Vuitton Arsene din piele de viţel are o ţinută aparte. Croiul simplu, discret, nuanţa sobră îi conferă acestui accesoriu versatilitate pentru orice situaţie. O astfel de geantă este nu numai elegantă, ci şi foarte utilă într-o multitudine de situaţii: o plimbare pe străzile oraşului, o întâlnire de business în oraş sau chiar la birou.  Rucsacul costă 5.000 de dolari, are curele ajustabile pentru umăr, este compartimentat şi prevăzut cu buzunare speciale pentru iPad sau alte gadgeturi, iar designul este completat de câteva accesorii argintii.
 
Şi propunerea Hermes – un rucsac din piele într-o nuanţă superbă de albastru închis (navy blue), cu tăieturi şi linii simple – poate aduce eleganţă unei ţinute urban-şic şi se potriveşte foarte bine şi costumelor office. Simplitatea sa îi imprimă, totuşi, o notă sofisticată. 
Câteva fermoare şi o capsă dezvăluie croiul studiat şi un design atent la detalii. Se poate purta, cu nonşalanţă pe un umăr şi se poate asorta cu un preţ sofisticat.
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO