fbpx

Căutare

Share this article

Dacă eşti fan Russell Crowe şi îţi plac şi ceasurile, vestea asta o să te încânte: actorul din ”Gladiatorul” îşi scoate la licitaţie colecţia de ceasuri! Anunţată încă din luna decembrie, intenţia lui Crowe se concretizează pe 7 aprilie, când 29 de ceasuri, reprezentând jumătate din colecţia lui, îşi vor aştepta noi cumpărători la o licitaţie din Sydney.
Ceasuri Panerai, Rolex, Cartier, Vacheron Constantin, Chopard, Breitling, Omega, IWC, Asprey, Chanel vor fi vedetele acestei licitaţii şi vor fi însoţite, fiecare, de câte o scrisoare semnată de Russell Crowe, ce autentifică piesa şi oferă o scurtă anecdotă despre originile ceasurilor.

O fotografie reprezentând un astfel de exemplu arată scrisoarea ce însoţeşte un Rolex Cellini, pe care actorul l-a cumpărat în timpul filmărilor la ”American Gangster”. În timp ce o alta prezintă scrisoarea care însoţeşte un Panerai Luminor GMT Automatic, pe care l-a achiziţionat în 2000 din Madrid, unde se afla pentru promovarea filmului ”Proof of Life”.

Dacă eşti interesat de unul din aceste ceasuri, nu te panica, nu trebuie să mergi în Sydney pentru a participa la licitaţie, se poate licita din orice colţ al lumii!

Crowe, câştigătorul unui Oscar pentru rolul lui din ”Gladiatorul”, promite că va posta în curând, pe contul lui de Twitter, detalii privind locaţia, înregistrarea online, catalog etc.

Foto: Twitter
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO