fbpx

Căutare

Share this article
Calea Victoriei din Bucureşti a devenit noul hot spot, dacă vorbim despre modă şi parfumuri. Un nou magazin şi-a deschis uşile către publicul pretenţios, iubitor de branduri exclusiviste: noua galerie Elysée. 
 
În spaţiul elegant, aerisit, situat lângă magazinul Muzica unde, pe vremuri, melomanii găseau tot ceea ce era la modă în materie de rock, pop sau clasică, întâlnim parfumuri spectaculoase, de la Atelier des Ors, până la Marcel Frank.
 
Nou, în Elysée Gallery, se vor găsi Lalique şi Van Cleef and Arpels, ambele oferind publicului din România note rafinate de haut perfumerie.
 
Marcel Franck, creatorul flacoanelor cu atomizator, este şi el prezent la Elysée şi a creat special pentru aceste galerii un model de atomizator din piele de piton.
Van Cleef and Arpels aduce un tribut naturii cu o serie de compoziţii parfumate inspirate din gama de bijuterii Les Jardins. Spaţiul este foarte generos, iar prorietarii s-au gândit la toate. Doamnele care vin însoţite de copii, au posibilitatea să îi lase pentru perioada în care încearcă parfumuri sau studiază oferta, într-un loc de joacă deschis special. Cafeaua şi şampania sunt din partea casei. 
 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO