fbpx

Căutare

Share this article

Dacă pielea are un aspect obosit, tern, dacă liniile ei descriu o expresie de tristeţe, dacă faţa şi-a pierdut acel contur ferm pe care îl avea, atunci poţi spune că e momentul (ba chiar este uşor depăşit) să acţionezi. Oriflame a lansat o nouă gamă antiaging, NovAge, creată pe baza rezultatelor studiilor clinice legate de semnele îmbătrinirii.  Specialiştii de la Oriflame au ajuns la concluzia că celulele stem din plante pot avea o influneţă mare în repararea semnelor de bătrâneţe ale pielii. Aceasta este una dintre cele mai remarcabile inovaţii în îngrijirea pielii cu beneficii anti-îmbătrânire şi se regăseşte în fiecare gamă NovAge.

De ce celule stem din plante?
Reprezintă o sursă preţioasă a regenerării eterne în plante. „Utilizând ultimele descoperiri în domeniul biotehnologiei, studiem celulele stem din mii de plante, pentru a identifica acele proprietăţi anti-îmbătrânire şi pentru a izola elementele preţioase cu cel mai puternic efect. Acesta este extractul de celule stem din plante”- spun specialiştii Oriflame.

NovAge True Perfection este  gama de îngrijire avansată a pielii, special dezvoltată pentru tinerele femei cu un stil de viaţă agitat. S-a dovedit clinic faptul că True Perfection desăvârşeşte pielea, conferindu-i un aspect frumos, hidratat şi luminos, cu pori minimizaţi. Aspectul obosit al tenului şi porii măriţi pot apărea atunci când factori ca lipsa somnului, o dietă necorespunzătoare şi stresul, duc la acumularea impurităţilor în celulele pielii, încetinind procesul de reînnoire celulară şi împiedicând funcţionarea optimă la nivel celular. Gama True Perfection este îmbogăţită cu două tehnologii inovatoare – extractul din arbore de mătase persan şi extractul de celule stem din acai. Împreună, acestea contribuie la purificarea celulelor din interior, pentru redarea aspectului perfect al pielii şi pentru amânarea formării liniilor fine şi ridurilor.
NovAge ECOLLAGEN este crema cu beneficii antirid, ce netezeşte şi revitalizează aspectul tenului. Ecollagen corectează semnificativ ridurile, uniformizează nuanţa şi netezeşte textura – beneficii dovedite clinic! Tehnologia patentată Tri-Peptide amplifică sinteza de colagen, energia celulară şi asigură protecţie antioxidantă, în timp ce extractul de celule stem din plante din familia Solanaceae stimulează sinteza de colagen şi îi protejează integritatea.

NovAge Ultimate Lift

NovAge ULTIMATE LIFT este crema folosită pentru redarea fermităţii care, odatî pierdută, îmbătrâneşte aspectul feţei. Studiul ştiinţific AgeReflect™ asupra îmbătrânirii pielii, desfăşurat de Oriflame cu un grup format din 1,000 femei, a demonstrat faptul că scăderea fermităţii şi estomparea conturului feţei adaugă ani la vârsta percepută.

Ultimate Lift redă fermitatea şi supleţea în timp, pentru un efect veritabil de lifting, cu trăsături mai bine definite, riduri vizibil netezite şi o elasticitate specifică tinereţii. Este îmbogăţită cu tehnologia revoluţionară patentată, AspartoLift, un derivat de aminoacizi. O cauză importantă a pierderii fermităţii este rigidizarea fibroblastelor dermice, fapt care diminuează capacitatea acestora de a sintetiza elastina. În cadrul studiilor noastre ştiinţifice, s-a demonstrat faptul că AspartoLift le redă flexibilitatea.

Fiecare dintre cele 3 linii ale gamei NovAge conţine cele 6 produse esenţiale pentru rutina zilnică de îngrijire a pielii: demachiant, loţiune tonică, cremă pentru conturul ochilor, ser, cremă de zi  şi cremă de noapte. Setul NovAge True Perfection costă 179 lei, NovAge Ecollagen este 209 lei.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO